Urban Cult
Film
marketing

Elvis za rođendan ponovo na velikom platnu

Elvis Presley se vraća na velika platna nakon više od 30 godina.
Digitalno remasterirano izdanje filma 'Elvis on Tour: 75th Anniversary Celebration' dolazi u američka kina 29. srpnja u sklopu proslave 75. rođendana pokojnog Kralja rock&rolla.

Film će sadržavati digitalno obrađene snimke koncerta i intreviewa iz dokumetarnog filma 'Elvis on Tour' iz 1972. godine, što je bio i posljednji Elvisov film prije smrti 1977. godine.

Film će biti obogaćen brojnim neobjavljenim dodacima koji uključuju razgovor s njegovom suprugom Priscillom Presley, a za montažu je bio zadužen slavni Martin Scorsese. Film 'Elvis on Tour' prati Elvisa na 15 koncerata američke turneje i sastoji se od snimaka s proba i iza scene te sa samih nastupa.

Tu je također i Elvisov nastup u TV showu Eda Sullivana i njegova prva izvedba pjesma 'Burning Love'. Nakon 29. srpnja film će biti prikazan i u sklopu Elvisovog tjedna u Memphisu, redovitog godišnjeg slavlja lika i dijela jednog od najkarizmatičnijih i najutjecajnijih glazbenika američke pop kulture.

Elvisov tjedan će ove godine biti održan od 10. do 16. kolovoza. Novi film 'Elvis on Tour' bit će također objavljen u posebnom box setu sa 17 Elvisovih filmova na Blu-ray i DVD formatu, a to izdanje izlazi 3. kolovoza.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble