Urban Cult
Glazba
marketing

Grupa Libar u Saxu!

Grupa Libar će u sljedeću subotu, 14. svibnja održati povratnički koncert u klubu Sax! nakon godinu dana izbivanja te nas očekuje još jedna u nizu njihovih vrućih klupskih svirki.
U zadnjih par godina Libar je u Zagrebu odsvirao svoje najveće i najvažnije koncerte. Prije i nakon rasprodane Tvornice krajem 2012. promovirajući svoj album među tadašnjih 18 najboljih europskih indie izdanja, višestruko nagrađivana splitska rock devetorka s pet vokala upravo je u Saxu rokala i gradila svoju nabujalu popularnost. 

Tijekom šest dosadašnjih razgrabljenih svirki, publika u Palmotićevoj je uživala u njihovim autorskim hitovima "Dite", "Kapi", "Glasnije", "Mantru", "Vrime radi svoje" kojima je do danas bend pridodao i pregršt novih festivalskih i inih hitova koje priprema za svoj nastupajući album. 

Isto tako tulumarilo se uz prepoznatljive domaće i strane pop i rock covere Depeche Modea, Georgea Michaela, Talking Headsa, Haustora, Štulića i drugih u višeglasnoj izvedbi.   

Ništa manje Libar ne najavljuje i za svoj povratnički koncert jer nakon godinu dana izbivanja ponovno će nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu te vas u subotu čeka još jedna u nizu njihovih vrućih klupskih svirki.   

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 30 kuna možete kupiti na blagajni kluba te na dan koncerta, ukoliko ih ostane, cijena ulaznice iznosit će 50 kuna.   

Foto: Libar PR

(A.V.G.)
9. 5. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble