Urban Cult
Glazba
marketing

Koncert za azil Dumovec

Azil Dumovec poziva 19. svibnja na humanitarni koncert u Vintage Industrial Baru, kojem je cilj prikupljanje sredstava za prikupljamo sredstva za uređaj za sterilizaciju kirurških instrumenata u veterinarskoj ambulanti.  
Glazbena imena velikog srca Gatuzo, Picksiebner, Cinkuši, Nosači pacijenata i Jeboton i organizatori azil Dumovec i voditeljica Nina Slišković udružit će snage 19. svibnja na pozornici Vintage Industrial Bara (Savska 160).   

Cilj je skupiti što više novca za napuštene zagrebačke životinje, a na stotine ih prolazi kroz ambulantu svake godine i mnoge od njih trebaju liječenje i dobru skrb da bi čim prije mogle pronaći novu obitelj i dom. 

Ulaz na koncert je 35 kuna, svirke kreću od 21 sat.   

Svi su pozvani da dođu, odlično se zabave i pomognu osigurati što bolje uvjete životinjama koje u azilu Dumovec čekaju nove vlasnike.   

Cijeli prihod od ulaznica namijenjen je dobrobiti životinja, a psi i mace će to znati cijeniti. Zato, dođite, podržite rad azila Dumovec, uživajte u sjajnom koncertu i pritom učinite dobro djelo. Sve za malene njuškice!

(Z.D.)
5. 5. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble