Urban Cult
Kazalište
marketing

Predstava Crno-bijelo u kazalištu KNAP

Kazališna predstava ''Crno-bijelo'', autorice i glumice Lucije Barišić u produkciji Pierre Vally Teatra u suradnji s kazalištem KNAP održati će se 22. i 23. travnja, s početkom u 20:00 sati, u kazalištu KNAP.
Referirajući se na rad Josepha Campbella i na njegovu knjigu ''Junak s tisuću lica'' u sadržajnom smislu predstava propitkuje ''osobnu legendu'' pojedinca, putovanje kroz život svakog čovjeka ili kako biti junak svog vlastitog života. Filozofija J. Campbella se može svesti na frazu: ''Slijedite svoje blaženstvo'' (''Follow your bliss''). Problem svakog pojedinca je kako to učiniti s obzirom da društvo, obitelj, obrazovni sistem i sistem općenito imaju potpuno drugačija očekivanja od nas. 

U izvedbenom smislu Lucija se bavi arhetipom lude (''trickstera''), on je i budala i kreativac, netko tko je izvan i iznad sistema. On nema poštovanja prema vrijednostima koje je um namjenio za nas i naš životni stil. Također u izvedbenom smislu kroz različite tehnike Lucija propitkuje živi kontakt s publikom, kako skinuti sve maske i biti najranjiviji ti, ovdje i sada, izložiti se potpunom izlaganju sebe, vlastitih mogućnosti i imaginacije pred publikom. Lucija prolazi cijeli svoj ''put junaka'': od rođenja, zova u pustolovinu, odbijanja zova, inicijaciju, prepreke putem, savladavanja tih prepreka, povratak i smrt.

AUTOR/ IZVEDBA – Lucija Barišić
GLAZBA – Matija Antolić
DIZAJN SVJETLA – Luka Matić
GRAFIČKI DIZAJN - Ivor Tomljanović


Informacije o ulaznicama na tel:  01/ 23 03 122 http://www.knap.hr/kazaliste/ulaznice.asp

(D.K.)
20. 4. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble