Urban Cult
Glazba
marketing

Hard rock velesile pred zagrebačkom publikom

Kako je to kada se sudare titani hard rock zvuka svi ljubitelji čvrstih ritmova imati će priliku vidjeti 2.4.2016 u Metropolisu.
Nakon vrlo uspješne samostalne svirke Ballbreakersa, AC/DC tribute benda, prošle godine u klubu Metropolis, vraćaju se jači nego ikad! Ovaj put nastupaju zajedno sa njihovim dobrim prijateljima Superbakama. Superbake kao bend poznati su ljubiteljima žestoke svirke na klupskoj sceni Zagreba kao vrsni izvođači rock hitova mnogih najjačih bendova, no na taj datum sviraju samo za Vas, najpoznatiji teksaški hard rock blues, naravno neponovljivi ZZ Top! 

Ballbreakers (AC/DC Tribute Band), osnovan je početkom 2008. godine, a repertoar banda pokriva sve faze AC/DC. Ballbreakersi su svirali u brojnim klubovima u Hrvatskoj te na moto susretima u Hrvatskoj i Sloveniji, a imali su i mini turneju po Njemačkoj i Češkoj. Smatra ih se za najbolji AC/DC tribute band na ovim prostorima.   

https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM   


Ballbreakrsi su zagrebačkoj publici poznati po energičnoj svirci i autentičnim dovođenjem live hitova megapopularnog banda ACDC. Uvjerljiv vokal i nabrijana svirka povlači za sobom sve ljubitelje prave hard rock veselice koji ih slijede u stopu. Ne sumnjamo da će to biti i u subotu 2.4.2016 kada će im se pridružiti i njihovi prijatelji Superbake, koji će publici dovesti hitove legendarnih bradonja iz ZZ Topa. SuperBake je sastav osnovan početkom 2000. godine kao cover bend i nakon puno svirki, nekoliko nagrada na raznim festivalima i gitarijadama kao cover band, odlučuju se postati samo ZZ Top Tribute Band pa između ostalog i kao takvi djeluju od kraja 2008. godine i uveseljavaju poklonike ovog kultnog rock benda.   

https://www.youtube.com/watch?v=Ae829mFAGGE


AC/DC vs ZZ Top je garancija sjajnog zvuka, žestokih riffova, i vrhunskog subotnjeg provoda u više nego ugodnom ambijentu music & billiards kluba Metropolis. Dođite i podržite ih u što većem broju kako bi zajedno stvorili usijanu atmosferu i svjedočili tome kako bi izgledao mogući sudar dvije nezaustavljive Rock Velesile!   

Ulaznice po cijeni od 25 kuna potražite na ulazu kluba na dan koncerta.

(V.M.)
29. 3. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble