Urban Cult
Glazba
marketing

Opća Opasnost 7. travnja u klubu Sax!

Opća Opasnost iza sebe ima desetke uspješnih singlova, stotine rasprodanih koncerata, a ovu godinu su otvorili objavom dvostrukog LP-a na kojem su njihovi najveći hitovi. Jedan od naših najboljih rock bendova najavio je turneju po Hrvatskoj, a za najveće fanove pripremili su iznenađenje! Opća Opasnost će 7. travnja nastupiti u zagrebačkom klubu Sax!
Opća Opasnost je na sceni više od 20 godina, tijekom kojih je bend objavio hvaljene albume "Treba mi nešto jače od sna" (1994.), "Amerika" (1995.), "Ruski rulet" (1997.), "Vrati se na svjetlo" (2011.), koji je prodan u srebrnoj nakladi te album "Rocker... To sam ja" (2014.), za koji su dobili nominaciju za Porin u kategoriji Najboljeg albuma rock glazbe.

Bend je dobitnik brojnih glazbenih nagrada, među kojima je i Porin za Hit godine za pjesmu "Tvoje ime čuvam" te nagrada Music Pub za najbolji videospot u protekloj godini ("Za svaku tvoju suzu"). Opća Opasnost je 2014. osvojila i nagradu CMC televizije za Bend godine. Grupa je stalni gost domaćih glazbenih festivala, a publika s nestrpljenjem iščekuje svaku njihovu novu pjesmu. 

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba, a na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 90 kuna. Broj ulaznica je ograničen. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr.

(A.V.G.)
28. 3. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble