Urban Cult
Glazba
marketing

Koncert u spomen Ekatarine Velike

Svi ljubitelji Ekatarine Velike 16.04.2016. doći će na svoje jer EKV offical tribute band Krug dolazi u zagrebački klub Metropolis. 
Dvije godine nakon što je ovaj regionalno popularan bend dupkom napunio zagrebačku Tvornicu kulture, svi poklonici Ekatarine Velike imat će priliku uživo uživati u moćnom zvuku  pjesama, koje mnogi i danas rado slušaju. 
https://www.youtube.com/watch?v=5bJz2Wsot7w&list=RD5bJz2Wsot7w
Bend “Krug” nastao je prije 10 godina kao fuzija glazbenika: članova originalne postave grupe “Ekatarina Velika” i skupine ljudi koji su više od dva desetljeća na glazbenoj sceni Beograda. Zajednička ljubav prema muzici, umjetnosti i posebice poštovanje prema jednom od najvećih r’n’r bendova s ovih prostora, koji ih je inspirirao u raznim fazama života. Motiv im je davanje doprinosa u očuvanju sjećanja na Ekatarinu Veliku - Milana, Bojana, Margitu i da, iako svjesni njihove potpune nezamjenjivosti, pruže mogućnost mladim naraštajima koji nisu mogli čuti EKV uživo (a i starijim generacijama da obnove sjećanja), da dio tog duha osjete na koncertu.   

Krug EKV tribute svoje koncerte doživljava kao privilegiju da s gostima i publikom podijele fascinaciju jednom od najutjecajnijih i najcjenjenijih rock grupa na ovim prostorima kao i svim, prerano otišlim, genijalnim ljudima i njihovim idejama.   

Članovi benda Krug EKV: Bubnjevi – Marko Milivojević Član originalne postave grupe EKV. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumima “Dum Dum” i “Neko nas posmatra”, i live “Kao u snu”. Prije EKV svirao u “Partibrejkersima”, kasnije u “Električnom orgazmu”, “U škripcu”, “E-play” i “Vlado Divljan & Old Stars Band”. Bas gitara – Dragiša Uskoković Ćima Član originalne postave EKV. Prije EKV svirao u grupi “Sirova koža” i snimio veliki broj projekata za različite izvođače. U EKV je došao 1991. godine, svirao na albumu “Neko nas posmatra” i live “Kao u snu”, kao i na velikom broju živih svirki u tom periodu. Vokal i gitara – Nemanja Dašić - svira u “Vampirima” Klavijature – Dejan Tomović Tomke Surađivao je s velikim brojem beogradskih bendova, svirao u “Vampirima”. Sudjelovao je u autorskom projektu njujorškog (hip-hop power rock) benda “Cypha’z god’z”. Ne moramo uopće ni navoditi koliki je trag Ekatarina Velika ostavila na glazbenoj sceni i koliko je utjecala na mnoge izvođače. 

Zagreb će 16.4.2016 imati priliku vratiti se u 80-te i biti dio velike rock priče, koju će ispričati nitko drugi nego muzičari koji su  neko vrijeme svirali u tom bandu, a koliko je Ekatarina Velika još uvijek „Velika“ svjedoče i puni klubovi širom regije.  Nakon koncerta DJ Sish & DJ Shooba nastavljaju večer sa hitovima iz  Novog Vala.   
Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert nabavite u sustavu Eventim (Tisak, Tisak Media ) i u klubu Metropolis (svakim danom 09:00h – 02:00h) po cijeni 40 kn do 31.03.2016., od 01.04.2016 po cijeni od 50 kn te na dan koncerta po cijeni od 65 kn.

(Vesna Mitar)
19. 3. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble