Urban Cult
Cool&fun
marketing

Pogledajte u fotogaleriji tko se sve zabavljao prošlog vikenda u klubu Moon!

Zagrebački noćni klub Moon i ove je subote bio prepun ljepotica koje su mamile poglede svih prisutnih. Budući da je bio pun mjesec, klub Moon priredio je Full Moon Party, ovaj put uz temu neonskog sjaja. 
Tako su prekrasne hostese već na ulazu u klub gostima podijelile neonske ogrlice i narukvice, što je pod Moonovom rasvjetom, inače daleko najkvalitetnijim light sustavom u gradu, izgledalo izrazito efektno. U mraku su posebno zablistale Neon Showgirls iz FIRST Entertainment, čiji je nastup od čak 8 izlazaka privukao pozornost prepunog kluba. 

Kao i svakog vikenda, Moon club Zagreb je preplavio velik broj ljepotica, a našla su se tu i neka poznata lica iz javnog života. U zajednički noćni provod u klub Moon upustili su se manekenke i bivše missice Kristina Lumbar i Aleksandra Grdić, reporter i PR Edi Kiseljak, dizajner Nikola Popović i Mister turizma svijeta 2005. i bivši maneken, a danas glumac s adresom u New Yorku, Phillip Kleva
Phillip Kleva se 2010. godine oženio u New Yorku za tamnoputu Amerikanku Lashawn, te je svoju riječku adresu zamijenio američkom. Veći dio godine živi u New Yorku i Miamiju, a samo par mjeseci provede u rodnoj Rijeci. S prijateljicom i bivšom kolegicom iz manekenskih voda, Kristinom Lumbar došao je do Zagreba, gdje su se dogovorili za izlazak s Aleksandrom Grdić i zajedno se uputili u noćni provod u ove sezone novootvoren klub Moon.
 
"Morali smo vidjeti našu dragu Alex u blaženom stanju. Izgleda prekrasno i zrači ljepotom." - rekli su Phillip i Kristina komentirajući Aleksandrinu trudnoću. 
"Znamo da joj je teško u izlasku piti vodu, ali svaka joj čast na disciplini, mi smo si ipak dali malo oduška..." - kažu Kristina i Phillip, dok će Alex, kroz smijeh, na isto: "Već sam navikla..."
"Jako mi se sviđa Moon, prekrasan interijer, sjajan zvuk, odličan light sustav, glazba, a i prepun je prekrasnih ljudi. Svakako preporučujem klub Moon za vruhnski izlazak u Zagrebu." - izjavio je Phillip, koji se nakon burnog vikenda vratio u Rijeku i krenuo u nove radne pobjede.  

U jednom se trenutnku dizajner Nikola Popović sam okušao u plesu na šipki, što su brojne djevojke popratile zainteresiranim pogledima. Sve u svemu, zagrebački klub Moon je još jednom priredio sjajnu zabavu svim prisutnima, a i nadolazeći petak i subota donosi tulume o kojima će se još dugo pričati.  


Foto: Bruni Zlomislić
(Filip Bogović)
23. 2. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble