Urban Cult
Cool&fun
marketing

Aleksandra Grdić i dizajner Nikola Popović proveli noć u klubu Moon

I protekle je subote zagrebački klub Moon prepun gorio uz r&b, salsa i pop ritmove. Glazbu je puštao renovmirani zagrebački DJ, MC i TV voditelj, inače resident kluba Moon, Emilio Dalbello koja je sve prisutne potakla na ples bez prestanka. 
Prekrasne hostese kluba Moon, na ulazu su podijelile poklone pokrovitelja večeri, kondome, lubrikante i tabletice za užitak, što je oduševilo sve posjetitelje. Moon club Zagreb je uistinu priredio Anti-Valentinovo Singles party za pamćenje. 

Od poznatih lica bila je tu i trenutno najpoznatija hrvatska trudnica, manekenka Aleksandra Grdić u društvu prijatelja, dizajnera Nikole Popovića. Iako u 4. mjesecu trudnoće, subota joj ne može proći bez izlaska u omiljen zagrebački noćni klub.  


Ne pijem alkohol, pa sam na sokovima kad izađem. Preko tjedna puno mirujem i mnogo jedem od kad sam u ovom blaženom stanju, ali preko vikenda volim izači u svoj najdraži klub Moon i opustiti se uz stranu urbanu glazbu. Nakon posljednjeg izleta u Beograd na show Parovi, narodnjake više uistinu ne mogu čuti." - rekla je bivša Missica u 4. mjesecu trudnoće. 
Alex i Nikola napustili su klub u ranije doba, a zabava u Moonu je potrajala do jutra...

Fotograf: Bruno Zlomislić
(Filip Bogović)
15. 2. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble