Urban Cult
Glazba
marketing

Novi spot grupe Nola za singl 'Bez tebe'

Grupa Nola snimila je novi videospot za četvrti singl s albuma "Iznad oblaka", a radi se o pjesmi "Bez tebe".
Pulski su porinovci i ovaj put ostali dosljedni sebi nastavljajući spontano započetu priču promoviranja sredine iz koje dolaze. Najprije videospotom za pjesmu "Iznad oblaka", te nakon toga i za pjesmu "Do kraja". Videospot za novi singl "Bez tebe" u fokus stavlja (ne)obične ljude i njihove vrijednosti; susjede, prijatelje, poznanike, sugrađane. I to kakve! Marijan Jelenić, autor glazbe i teksta za singl "Bez tebe" ujedno i scenarist ovog videospota najbolje opisuje poruku pjesme: "Bez tebe nije samo ljubavna fraza, već životna činjenica, jer kao što ne postoji glas jedne ruke tako ni pojedinac ne može sam opstati. Tom tezom vodi se i videospot za pjesmu Bez tebe."
  
Oko sto ljudi sudjelovalo je u snimanju ovog videospota. Pored grupe Nola u novom video uratku sudjeluju članovi petnaestak udruga, kreativci i umjetnici koji svojim radom žele popraviti kvalitetu življenja u svom okruženju; bendovi, plesači, svirači, zbor, mažoretkinje, sportaši, čarobnjaci, performeri, glumci, fotografi i drugi. Bivša vojarna Karlo Rojc, danas dom neprofitnih udruga različitih interesa poslužila je Zoranu Mikletiću, snimatelju i redatelju videospota, kao izvrsna kulisa. Ovaj prostor, kojeg je Grad Pula prenamijenio za potrebe udruga i time pokazao kako se hladni vojni objekti mogu pretvoriti u kreativne inkubatore, postao je u videospotu mjesto dobrih vibracija, zajedništva i sreće. Dijelovi spota snimljeni su nedaleko Manjadvorci u prigodi foto-sessiona kojeg je za potrebe grupe Nola odradila mlada medulinska fotografkinja Ana Lorencin.
 
Televizijska premijera videospota "Bez tebe" biti će 26. lipnja u glezbenoj emisiji "Ritam tjedna" na drugom programu Hrvatske televizije, a posjetitelji velikog koncerta Nole dan prije (25. lipnja) u klubu Uljanik u Puli imat će ga priliku vidjeti prije početka svirke koja je najavljena za 23 sata.

Foto: Ana Lorencin
  
http://www.nola.com.hr/
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble