Urban Cult
Izložbe
marketing

Priča u slikama likovnih postignuća učenika Centra za autizam!

U Hrvatskom školskom muzeju otvorena je izložba „Naša priča u slikama“ Centra za autizam koja vas mora oduševiti raznolikošću i kreativnošću radova njihovih učenika i predškolaca!
Hrvatski školski muzej i Centar za autizam Zagreb organizatori su izložbe „Naša priča u slikama“ koja je svečano otvorena u prostorima muzeja uz nazočnost mnogobrojnih gostiju. Ova izložba likovnih postignuća učenika i predškolaca Centra za autizam oduševit će vas raznolikošću i kreativnošću!            

Autizam je kompleksan razvojni poremećaj koji se manifestira u ranom djetinjstvu i traje cijeli život. Centar za autizam osnovan je prije 32 godine i jedinstvena  je ustanova u Hrvatskoj jer razvija niz programa i usluga. Provodi posebne, stručne i primjerene programe i postupke za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi s poremećajima iz autističnog spektra i za odrasle osobe s autizmom. 

Zadaća Centra za autizam prvenstveno je provedba visoko strukturiranih i individualiziranih programa za djecu, mlade i odrasle osobe s autizmom u posebnim uvjetima.  Upravo likovnom kulturom i terapijom djeci s autizmom omogućuje se poseban oblik izražavanja osjećaja i doživljaja svijeta koji ih okružuje. Iz takvoga rada nastala su prava mala umjetnička djela koja osim vizualnom estetikom komuniciraju s gledateljem direktno i snažno.              

Hrvatski školski muzej već dugi niz godina predstavlja odgojno-obrazovne ustanove Hrvatske. Posebno nam je drago kada u našem Muzeju, koji ove godine slavi svoj 115. rođendan, možemo ugostiti djecu kojoj je potrebna veća pažnja i skrb od ostalih. Hrvatski školski muzej jedini je školski muzej u Hrvatskoj i vjerujemo da će i u godinama koje slijede nastaviti otkrivati čaroliju školskog života hrvatskoj i široj javnosti.   

(mr. Marijana Bračić)
14. 1. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble