Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za novu hit predstavu kazališta KNAP!

Dijelimo 2x2 ulaznice za predstavu ˝MALO MORGEN˝ koja igra 17.01. (nedjelja) u 20 sati u kazalištu KNAP!
Najnovija predstava kazališta KNAP nastala je prema najnovijem tekstu hrvatskog komediografa Nine Škrabe koji je inspiraciju pronašao u slavnoj Gogoljevoj drami Kartaši, prema čijem je predlošku nastalo nekoliko filmskih i kazališnih adaptacija, kao i istoimena opera. 

Radnja predstave koja nam daje upute kako (pre)živjeti u ovom fejk svijetu u kojem sve vrvi prevarantima, lažovima, lopovima i beskičmenjacima, smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu, gdje će sraz petero vještih i osebujnih profi-kartaša rezultirati komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini, što je svima nama dobro znana situacija naše neumitne svakodnevice.

Glavna je ženska uloga povjerena Nancy Abdel Sakhi, glumici egzotične boje kože i afričkog podrijetla, poznatoj po glavnim ulogama u filmu Nafaka Jasmina Durakovića i predstavi Sumnja kazališta Planet art Marka Torjanca, kao i Krležinim legendama u kojima je ovo ljeto oduševila zagrebačku publiku na Gvozdu. 

Visoku tamnoputu damu, koja je u predstavi utjelovila tajanstvenu Amru, prati plejada naših legendarnih glumaca - Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak - koji u borbi protiv lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnih grudi, lažnih anketa - iako se laćaju kockarskog alata, nisu negativci. Malo morgen jer oni samo žele (pre)živjeti u ovom fejk svijetu.   


Nagradna igra  

Da biste osvojili ulaznice potrebno se javiti na e-mail adresu: info@urbancult.hr sa svojim podatcima (ime i prezime), te je potrebno navesti naziv predstave za koju se javljate. Nakon javljanja potrebno je redovito provjeravati svoj e-mail kako biste vidjeli da li ste osvojili ulaznice, jer će upravo na svoje e-mail adrese dobiti potvrdu o osvojenim ulaznicama.
 
Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, Ivanićgradska 41a
 
(Matea Udovičić)
14. 1. 2016. 
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble