Urban Cult
Glazba
marketing

Auguste u Tvornici kulture

Zagrebački kantautorski pop duo Auguste održat će koncertnu promociju albuma ''Sve što je nekada bilo važno'' u Tvornici kulture u petak 29. siječnja 2016.
Auguste su Gordana Marković i Ivana Lulić, a ovaj kantautorski pop duo u svojim pjesmama vješto isprepliće jazz, indie folk i retro utjecaje s akustičnim popom. Sredinom listopada objavile su debitantski album ''Sve što je nekada bilo važno'' pod etiketom Dallas Records.  

Jedinstvo glazbe i teksta melodično je nenametljivo, pa su upravo jednostavnost i iskrenost glavne odlike ovog debitantskog ostvarenja. Dosad sva četiri objavljena singla, ''Ona'', ''Magla'', ''Budiš more'' te posljednji ''Sjajim'', prepoznata su od strane glazbenih urednika hrvatskih radio postaja te su se našla na HR TOP 40 listi najslušanijih singlova čime su napravile sjajan uvod u uspješnu godinu.

Kritika ih smješta na vrh novog kantautorskog vala, hvali njihove odlične vokale i nerazmetljiva višeglasja, te navodi da ozbiljan pop Augusti koji naginje ka jazzu donosi osvježenje na domaću scenu.  

Odlične recenzije debitantskog albuma ''Sve što je nekada bilo važno'' dovele su Auguste među top izdanja domaće produkcije u 2015. godini po izboru glazbenih kritičara koji sustavno prate glazbenu scenu.  

Ivana i Gordana autorski potpisuju sve pjesme na albuma, a veliku ulogu u stvaranju imao je njihov producent Tomislav Šušak (Vatra, Skaut) koji je autor aranžmana. U zvuku Augusta sudjeluju i glazbenici iz njihovog pratećeg benda, Tomislav Leko na klavijaturama, Jerko Jurin na bubnjevima te Marko Radić na bas gitari koji će im se pridružiti na koncertnoj promociji albuma. 

Video: Auguste - “Ona”
Video: Auguste - “Magla”
Video: Auguste - “Sjajim”  
Web: www.auguste.hr

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 20kn, dok će na dan koncerta cijena biti 30kn.  

Službena prodajna mjesta:

-  Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
-  Aquarius CD shop, Varšavska 1
-  Dirty Old Shop, Tratinska 18

Foto - Josip Ninković
(S.Đ.)
23. 12. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble