Urban Cult
Izložbe
marketing

Dvoje umjetnika udruženim snagama kreirali umjetničku kreaciju

Jučer se otvorio zagrebački artOmat, poznati umjetnički sajam u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika za kojeg su, tom prigodom, dvoje mladih umjetnika Melinda Šefčić i Lav Paripović, kreirali zajednički umjetnički koncept u sklopu projekta C.R.T.A.
Ovogodišnja C.R.T.A., likovni projekt mlade umjetnice Melinde Šefčić, realiziran je i izveden u suradnji sa umjetnikom Lavom Paripovićem.

Ovaj rad jedinstven je upravo iz razloga jer govori o ideji i zamisli samoga projekta C.R.T.A. u kojemu su glavni motivacijski pokretači Crtanje + ritam + ton + asocijacija.

Rad je realiziran u suradnji Melinde i Lava koji su po prvi put izvodili jedan rad zajedno i to bez prijašnjeg dogovora i zamisli. Njih dvoje su zajedničkim snagama kreativnog i likovnog izričaja, izgradili i uobličili ovu jedinstvenu umjetničku kreaciju.

Tijekom dva dana rada, crtanje, ritam, ton i asocijacija su ti koji su ih vodili do krajnje forme, a upravo je to odraz moći kreativnog stvaralašva i spontanog 'Back to Back' djelovanja. 

Rad se može pogledati za vrijeme trajanja artOmata, do 23. prosinca, a više o radu možete saznati u dokumentu u prilogu.    

Umjetnici:  
Melinda Šefčić
Lav Paripović  

Foto: Tomislav Žmara
(Tena Razumović Žmara)
17. 12. 2015.  
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble