Urban Cult
Književnost
marketing

Održana promocija romana Moć albiura autorice Darije Keršić

Kako je to kad anđeli i demoni tulumare? U petak 11.12.2015. u Vinyl baru održana je promocija fantasy romana za mlade Moć albiura autorice Darije Keršić.
Keršić je u svom prvom romanu izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život. Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti da bi to postigla? Intrigantnost romana uspješno je prenesena i na promociju. U prepunom baru autorica je predstavila roman uz pomoć urednika Nevena Antičevića i moderatorice Marijane Perinić.

Dresscode je sugerirao crno uz dodatke crvenog za one koji se žele jednu večer prerušiti u demone, a bijelo uz dodatke plavog za one koji žele biti anđeli, dok je autorica odabrala anđeoska krila. Goste su dočekala i prigodna pića dobrodošlice – anđeoski eliksir i demonske jantarne suze.

Atmosferu je zagrijao odličan zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors, a kasnije je nastupila i sama autorica u sklopu dueta Siren and the Wolf. Bila je to jedinstvena prilika da svi posjetitelji vide kako se Vinyl bar pretvara u ovozemaljsko okupljalište anđela i demona.

Foto: Davorin Horak
(K.D.)
14. 12. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble