Urban Cult
Književnost
marketing

'Književnost, između': Melita Sabljo

U utorak, 15. prosinca u 19 sati u klubu Booksa će u 'Književnom budoaru', na tribini 'Književnost, između' gostovati mlada kantautorica i još neobjavljena pjesnikinja Melita Sabljo.
Melitu Sabljo se obično spominje kao jednu od obećavajućih mladih kantautorica. U Booksi je dosad gostovala sa svojim bendom Gilbert, no ovog puta dolazi prije svega kao – pjesnikinja.

Poeziju piše otkad se počela baviti muzikom a to je bilo prije osam godina kada je gotovo svu poeziju koju je napisala i uglazbila. Kako kaže, piše uglavnom kada pati i kad je zaljubljena i zato joj nikad veseli stihovi baš nisu najbolje išli od ruke.

Iako je u međuvremenu nastalo mnogo pjesama, Sabljo nikako da se odluči na objavljivanje svoje prve pjesničke zbirke. No dok se to ne dogodi, svi zainteresirani imaju je priliku čuti kako u Booksi prvi put čita svoju poeziju i o njoj razgovara. Sa sobom će, naravno, ponijeti i gitaru pa će se neki stihovi moći čuti i u izgovorenoj i u muzičkoj varijanti.

Književnost, između
 serija je tribina u Booksi koja se bavi odnosom književnosti i drugih umjetnosti, prije svega glazbom, a ime je, u žurbi, dobila po knjizi Ante Perkovića Rundek, između. I zato što je knjiga odlična i zato što je upravo Rundek bio prvi gost tribine. Tribinu uređuje i vodi Dunja Kučinac.

(A.P.)
12. 12. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble