Urban Cult
Glazba
marketing

U Zagreb stižu Girl Panic, manekenke DJ-ice koje će Vas držati budnim do zore!

U subotu 12. prosinca Moon club Zagreb predstavlja još jedno zanimljivo DJ gostovanje. Riječ je o 5 manekenki DJ-ica iz Beograda atraktivnog naziva: GIRL PANIC!
Nadežda Dimitrijević, Aleksandra, Mimi, Sonja Pavlica i Jokula čine ovaj neodoljiv ženski DJ sastav.

- "Svaka od nas je bila zaseban DJ, zapravo smo puštale muziku po gradu i dogovorile smo se da napravimo tu jednu žurku, da imamo sastav od pet devojaka, i ta žurka je baš dobro prošla. Nazvale smo je „Girl Panic“ i htele smo da napravimo veče sa svim živim muzičkim žanrovima. A pošto sve različito puštamo, uspele smo da sjedinimo od reggae do deepa, minimala, funk-a i soula, deep housa, india house... i napravile sve u jednom" – istaknula je članica sastava Girl Panic - Nadežda Dimitrijević.

Njih tri se bave modelingom, pa je druženje krenulo od toga, a ono se prenijelo i za DJ pult zajedno sa još dvije djevojke. 

Nakon što su osvojile Srbiju i Crnu Goru, nedavno su proširile popularnost na Sloveniju i Austriju gdje su žarile i palile proteklih tjedana. Ovo će im biti prvi nastup u Zagrebu, koji ne želite propustiti. Vidjeti 5 manekenki za DJ pultom koje poznaju galzbu, a još i k tome znaju miksati velika je rijetkost. 

Zagrijavanje za Girl Panic priredit će sjajan resident DJ Moon cluba, legendaran zagrebački DJ, MC i TV voditelj, Emilio Dalbello

Ionako vruću atmosferu izazvanu od Girl Panic dodatno će zagrijati i Moon-ove vatrene plesačice.

Ne treba zaboraviti ni na prekrasne hostese, koje će tu večer nagraditi svakog koji pije najprodavaniji whisky na svijetu.

Provedite i Vi ovu subotu 12. prosinca u zagrebačkom klubu Moon uz premijeran zagrebački nastup sastava Girl Panic!

Cijena ulaznice je 20kn, a za više informacija i za rezervacije stolova možete nazvati: 091/3666678.

(Filip Bogović)
10. 12. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble