Urban Cult
Kazalište
marketing

Dijelimo ulaznice za predstavu ˝Nevjerojatan događaj˝!

Dijelimo 2x2 ulaznice za predstavu ''Nevjerojatan događaj'' koja igra u srijedu, 9. prosinca s početkom u 20 sati u kazalištu KNAP.
Zašto jedan taksist taj dan baš nije imal sreće, kako se promotorica zdravog života našla na fasadi i skočila s trećeg kata, kako je otpuštena radnica mesne industrije spašavala susjeda od infarkta, koga je uvažena antropologinja optužila za gerontrocid i kako je završio provod ženskih nogometašica u jednom night clubu kad su prvi put obuke štikle… Što se to s njima, odnosno s nama svima zapravo dogodilo?

Na tragu njezinih velikih kazališnih uspješnica poput Kako stvari stoje, Samo bez emocije, Sutra (ni)je novi dan te mega hita Kako misliš mene nema čiji se broj izvedbi popeo na impozantnih 300, stasao je i Nevjerojatan događaj, predstava u stilu suvremene komedije dall’arte za koju je angažirala mladi tim - Taru Rosandić, Anju Matković, Ernu Rudnički i Filipa Detelića - koji se u virtuoznoj kazališnoj (su)igri punoj kalamburičnih zapleta transformiraju u više od dvadeset likova, što su se u jednom, jedinom danu našli u vrtlgu nevjerojatno turbulentnog događaja u našem gradu.

Cijena ulaznice iznosi 70 kuna.    

Nagradna igra 

Da biste osvojili ulaznice potrebno se javiti na e-mail adresu: info@urbancult.hr sa svojim podatcima (ime i prezime), te je potrebno navesti naziv predstave za koju se javljate. Nakon javljanja potrebno je redovito provjeravati svoj e-mail kako biste vidjeli da li ste osvojili ulaznice, jer ćemo jednom sretnom dobitniku poslati poruku sa naputcima da je osvojio dvije ulaznice.
Ulaznice se podižu pola sata prije predstave na blagajni kazališta KNAP.
Kazalište KNAP, Ivanićgradska 41a
 
(Matea Udovičić)
5. 12. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble