Urban Cult
Glazba
marketing

DJ Fabian Jakopetz u klubu Taboo

U zagrebačkom klubu Taboo ovog petka 4. 12. od 00:00 vas odabirom glazbe cjelovečernje zabavlja DJ Fabian Jakopetz.
"Techno Maestro" kako ga neki vole zvati, jedan je od najaktivnijih zagrebačkih producenata i DJ-a koji ovim povodom najavljuje svoj ekskluzivni all night DJ set.

Ovim putem poziva sve ljude koji su željni plesa da se priključe glazbenom putovanju koje će se bazirati na povijesnom presjeku elektroničke glazbe od njenih samih početaka i kultnih klupskih klasika koji su obilježili jednu eru i razvitak plesne scene, pa sve do današnjih epskih vožnji koje će Vas povesti na nezaboravnu ekskurziju vođenu pod palicom jedne izražene umjetničke duše.

Prije njegovog DJ seta, uvod u ovo glazbeno putovanje odraditi će talentirani DJ iz Makarske, DJ Marijan Babicz, koji će sa svojim suptilnim Deep & Tech pristupom prema glazbi otvoriti ovo ekskluzivno jednogodišnje događanje. Fabian je na Techno sceni preko jedne dekade i kroz istu nam je pružio mnogo plesnih i emotivnih zadovoljstava.

S obzirom da je zadnjih godina u potpunosti prešao u profesionalni svijet produkcije elektroničke glazbe i izvedbe u živim okolnostima, ovim povodom će kroz svoj DJ mix predstaviti i svoju esencijalnu glazbenu produkciju koju stvara i izdaje na nekim od kultnih izdavačkih kuća poput: Yin Yang Records, Funk 'n Deep Records, Bonzai Records, ZYX Music, Baroque Records, Decide Music Concept, te mnoge druge.  

Svojom karizmom, pojavom i ljubavlju prema glazbi pokazuje svoju strast, iskrene emocije prema glazbi, te predanost osjećaju pripadnosti jednoj subkulturi u koju je uložio više od pola života. Njegove kvalitete i talent prepoznala su poznata svjetska imena s kojima je surađivao, što ga stavlja u poziciju jednog od rijetkih hrvatskih umjetnika koji su imali priliku surađivati sa ozbiljnim "facama" od kojih su neki dobili ili bili nominirani za "Grammy".

Elita o kojoj govorimo su: Tiesto, Eddie Amador, Spartaque, Oliver Moldan, Jerry Ropero, AnGy KoRe, Daniele Petroneli, Balthazar & JackRock, Ali Wilson, Airwave, Arkatec - Thomas Penton, Pierre Deutschman, te mnogi drugi...  
Što više reći? Mislimo da je sve jasno, a svaka druga riječ je suvišna.

Ako imate interes prema ovom eventu, te da se isplešete do zadnjeg atoma snage, onda je vaš pravac i destinacija zagrebački klub Taboo u petak, 04.12. od 00:00 h.  

VIŠE INFORMACIJA NA FB EVENTU: https://www.facebook.com/events/908461495909565

(Z.D.)
1. 12. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble