Urban Cult
Glazba
marketing

Lebanon Opera predgrupa Pridjevima u Tvornici

Odličan labinsko-zagrebački sastav Pridjevi nastupit će u Tvornici kulture u petak, 4. prosinca, a predgrupa je projekt Lebanon Opera.
Psihodelični bend Pridjevi osnovali su multimedijalni umjetnik Dino Santaleza i kantautorice Ivana Picek i Nina Romić 2013. godine te krenuli stvarati svoj esperimentalni lo fi zvuk. Dino, kao idejni tvorac benda, poznavateljima psihodelije u regiji i šire već je otprije poznat po izvrsnom glazbenom projektu East-Ra.

Trojcu su se u kasnijoj fazi pridružili Ivan Levi Levačić i Erol Zejnilović (članovi ABOP-a i Kriesa) te Andrija Santro (Bamwise). Pridjevi donose atmosferičnu mješavinu zaraznih pop melodija, sanjive psihodelije, plesnog groovea, folka i eksperimentalne glazbe prošaranu sanjivim dvoglasnim pjevanjem Ivane i Nine.  

U ožujku 2014. objavljuju prvi materijal koji je odlično prihvaćen od publike i kritike te se našao na većini lista albuma godine u regiji. U proljeće 2015. taj isti debi izlazi pod okriljem američke diskografske kuće Trouble In Mind, a dostupno je i vinilno izdanje. Odličan debitantski album te hipnotičan i jedinstven zvuk svakim nastupom potvrđuju Pridjeve kao jedan od najzanimljivijih bendova.  

Video: Pridjevi – “Svijet na dlanu”  

Prije Pridjeva nastupa Lebanon Opera, solo projekt koji njeguje lofi, neo-folk, minimalistički zvuk po uzoru na Dirty Beaches, Vår, Brian Jonestown Massacre, Blue Angel Lounge. Lebanon Opera nastupa solo na pozornici s back trackovima i gitarom. Do sada je objavljen jedan EP kućne radinosti za etiketu “Slušaj Najglasnije” i odrađena mini turneju u Srbiji.
Video: Lebanon Opera - “Plave perle i kosti”  

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kn.  

Službena prodajna mjesta:

·         Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
·         Aquarius CD shop, Varšavska 1
·         Dirty Old Shop, Tratinska 18

(S.Đ.)
27. 11. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble