Urban Cult
Izložbe
marketing

Izložbe i modne revije u Zagrebu

U prostoru "Centar CVJETNI" u Zagrebu na trgu Petra Preradovićeva br. 6 na 1. katu, uslijediti će zanimljiva i prestižna izložba slika i skulptura pod nazivom “SUVREMENA UMJETNOST”, koja će biti otvorena 2. 12. 2015. u 18 sati.
Riječ je o skupnoj izložbi koja će po prvi put biti predstavljena u prostoru Centar CVJETNI na čak 500 m2 izložbenog prostora. Ova izložba, organizirana upravo u predbožićno vrijeme, ima za cilj predstaviti raznovrsnost hrvatske likovne scene.

Za tu prigodu odabrano je 16 vrhunskih likovnih umjetnika: BORIS DEMUR, PETAR DOLIĆ, MARIJA DUJMOVIĆ KONDRES, EUGEN FELLER, PETAR HRANUELLI, NIKOLINA IVEZIĆ, SVJETLAN JUNAKOVIĆ, ALANA KAJFEŽ, TISJA KLJAKOVIĆ BRAIĆ, JULIJE KNIFER, MILENA LAH, MARINA STOPONJA, JOSIP STOŠIĆ, NIKOLA VUDRAG, JASENKA VUKELIĆ, JOSIP ZANKI.  

Suvremena umjetnost
 je pojam pod kojim prije svega podrazumijevamo, umjetnost koju stvaraju suvremeni autori i onu umjetnost koja se percipira od strane suvremenika. Kako ne postoji čvrsti okvir za suvremeno, tako ne postoji pravilo za njenu prisutnost i vremensku ograničenost. Slična značenja u ovom kontekstu imaju i pojam ”aktualne umjetnosti“ i engleski pojam ”contemporary art“. Ovaj pojam se upotrebljava da bi se izbjegao izraz ”moderna umjetnost“.

U svakodnevnom govoru pod pojmom moderno, pa i pomodno podrazumijevamo ono što se trenutno većini ljudi može dopasti, a što se može zamijeniti izrazom suvremeno. Ovi izrazi predstavljaju ono što donosi vrijeme u kojem živimo. Stručno, u kontekstu umjetnosti i povijesti umjetnosti izraz ”moderna“ spaja se sa određenom epohom u povijesti umjetnosti ali bez vremenskog zaključka.  

Subota,  5.12.2015. u 13.00 h - MODNA REVIJA
 

Lada Szabo-Kajfež  predstavit će se novim ručno heklanim kreacijama, nastalim u proteklom razdoblju. 
Cipele će predstaviti modna dizajnerica  Elena Bassanese iz Milana, s  novom kolekcijom  Eli-Street.      
Vlasnica make up studia, Francesca Kajfež,  šminkat će  manekenke. 
Manekenke koje nose modele:  Dajana ČavićMaja Vertil, Josipa Pavić, Francesca Kajfež i Klara Hranuelli.  
Nakit na manekenkama:  GUARDIAN YOLO. Narukvice su podsjetnik na anđela čuvara koji postoji, iako ga ne vidimo. On je tu, nosimo ga na ruci, čuvamo u srcu.   
Modnu reviju će zagrijati Dj Yanco iz Zagreba, inače poznat po svojim nastupima diljem Hrvatske. 
Nakon modne revije slijedi druženje uz koktele.

(Petar Hranueli)
28. 11. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble