Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Natjecanjem u bacanju kugle otvoren 65. Hanžek

Kao najava i uvod u 65. izdanje Hanžekovićevog memorijala, a u spomen na legendarnog trenera najboljih hrvatskih bacačica i bacača Ivana Ivančića, održano je natjecanje u bacanju kugle, Memorijal Ivan Ivančić, u kojem je, hicem od 21.62 metra, slavio Novozelanđanin Tom Walsh.
Uoči samog početka natjecanja, na svečanosti otvorenja, prisutne je pozdravio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te im tom prigodom zaželio dobrodošlicu na drugom izdanju natjecanja bacača kugle uz fontane.

Naš legendarni trener, tvorac naših najboljih bacačica i bacača – Sandre Perković, Ivane Brkljačić, Valentine Srše, Edisa Elkasevića, Nedžada Mulabegovića, Martina Markovića – i ne zaslužuje ništa manje nego da nadmetanje koje nosi njegovo ime  okuplja danas ponajbolje svjetske kuglaše te svu trojicu naših najboljih bacača Stipu Žunića, Marina Premerua i Nedžada Mulabegovića – istaknuo je gradonačelnik te naglasio da će slika koju zajedno šaljemo zasigurno pridonijeti promociji grada Zagreba kao turističke destinacije, kao sportskog središta velikih sportskih događanja, grada izražene kulturne i urbanističke dimenzije, grada koji može stati uz bok svakoj Europskoj i Svjetskoj metropoli.

Kao uvod, u sklopu akcije Hrvatskog Caritasa Za 1000 radosti, kojom se prikuplja pomoć za obitelji kojima je potrebna pomoć, održano je revijalno humanitarno bacanje kugle u kojem su se okušale poznate hrvatske sportašice i sportaši, a slavila je karatašica Ana-Marija Bujas Čelas.

Foto: zagreb.hr
(K.D.)
8. 9. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble