Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Priznavanje kompetencija stečenih volontiranjem

U prostoru Hrvatske udruge poslodavaca danas su predstavnici 23 institucija, organizacija i tvrtki, potpisali Povelju o priznavanju kompetencija stečenih volontiranjem kao inovativni instrument kojim se poslodavce i obrazovani sektor potiče na priznavanje i vrednovanje kompetencija stečenih volontiranjem.
U ime Grada Zagreba Povelju je potpisao gradonačelnik Milan Bandić, a za Hrvatsku udrugu poslodavaca Davor Majetić.

Gradonačelnik Bandić izrazio je zadovoljstvo zbog ove inicijative koju podržava i Grad jer, između ostalog, omogućuje mladim ljudima da kroz volonterski rad steknu i staž te im se prizna stečeno znanje u ovo krizno vrijeme kada je teško naći posao.

Ovaj Projekt provode Mreža mladih Hrvatske, Volonterski centar Zagreb, Sveučilište u Rijeci u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, a sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Ured za udruge Vlade RH, Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Zagreb.

Kako se čulo, današnje svečano potpisivanje Povelje nije završni čin. Želja organizatora je da se što više tvrtki i institucija uključi u njegovo provođenje i potpiše Povelju koja će se, kako je rečeno, moći potpisati i ONLINE na Internet stranici koja je otvorena i gdje se mogu naći svi podaci potrebni za potpisivanje.

(K.D.)
4. 9. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble