Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Na Bundeku kreće Europski tjedan sporta Be CROactive

Ustanova upravljanje sportskim objektima obavještava poštovane korisnike da Hrvatska po prvi puta obilježava Europski tjedan sporta, a središnji događaj na zagrebačkom jezeru Bundek u subotu, 12. rujna, od 10 do 22 sata nudi besplatne sportske sadržaje koji će vas oduševiti.
Vrhunski pilates trening Fokus Point proslavljene trenerice Asje Petersen, nogometna i košarkaška igrališta, biciklistička staza i utrka, škole trčanja, adrenalinski sportovi, Dharma Yoga, umjetna stijena za penjanje i atraktivna prezentacija plivanja s jednom perajom u jezeru, u čemu će se moći okušati svi, samo su neki od sadržaja koji će biti dostupni svim posjetiteljima Bundeka, na središnjem događaju prvog Europskog tjedna sporta.

Cjelodnevni događaj besplatan je za sve posjetitelje. Sedam tematskih jedinica obuhvaćaju brojne sadržaje: od dječjih aktivnosti, adrenalinskih sportova, ženskog kutka, pa sve do netradicionalnih sportova. Posjetitelji će se iz prve ruke moći upoznati s brojnim sportskim savezima Hrvatske, klubovima ali i Kineziološkim fakultetom iz Zagreba. Moći će obaviti dijagnostiku i razne zdravstvene preglede u Kutku zdravlja te dobiti savjete nutricionista vezano uz zdravu prehranu, ali i otkriti mnoge druge zanimljive sadržaje.

U okviru europske obitelji, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske najavljuje prvi Europski tjedan sporta, koji će se održati od 7. do 13. rujna. Nova je ovo inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Cilj je potaknuti Europljane na tjelesnu aktivnost (#BeActive) tijekom Europskog tjedna sporta te ih motivirati da ostanu aktivni tijekom cijele godine. Jedan od velikih događaja 12. rujna je i ovogodišnje finale projekta Pokreni se, koje će se održati na Europskom trgu u 19 sati te će se, kao izdvojeni događaj, uživo prenositi i na Bundeku.

Europski tjedan sporta namijenjen je građanima svih dobnih skupina, bez obzira na tjelesnu pripremljenost. Okupit će pojedince, sportske organizacije, organizacije civilnog društva i privatni sektor. Lokalnim inicijativama Tjedan sporta potaknut će Europljane da redovito budu aktivni (#BeActive) te će im omogućiti više vježbanja u svakodnevnom životu.
 
Više o samom događaju i prijavama možete pronaći na Internet stranici  www.europski-tjedan-sporta.hr i na Facebook stranici BeActiveHR.

(S.F.)
3. 9. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble