Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Ana Rucner u društvu svjetski poznatih modela prošetala ispred veronske Arene

Ana Rucner ovih je dana sudjelovala kao posebna gošća na spektaklu na ledu “Intimissimi on Ice” koji se održao u prekrasnoj veronskoj areni, ujedno i najvećem opernom prostoru na svijetu.
Prošetala je, uz  ambasadorice branda Intimissimi iz cijelog svijeta i crvenim tepihom. Bila je to i prilika za druženje sa svjetski poznatim modelima Evom Hercigovom  i Irinom Shayk (Inače poznatom kao bivšom djevojkom Christiana Ronalda). Za dodatni zvjezdani sjaj pobrinula se Patricia Field, poznata kostimografkinja koja je osmislila kostime za ovaj spektakl na ledu s fokusom na žensku senzualnost i senzibilnost.  Gđa. Field inače je poznata po atraktivnim kreacijama iz serija i filmova Sex i grad, Vrag nosi Pradu i mnogim drugim. Na spektaklu je pjevala međunarodna britanska pop zvijezda Ellie Goulding,poznata po izvedbi glavne teme iz filma Pedeset nijansi sive.
 
Umjetničko klizanje savršeno se stopilo s opernim i pop izvedbama, čemu su pridonijela čak 43 najpoznatija svjetska klizača i klizačice, dobitnici europskih i svjetskih medalja. Među njima su se svojim bravurama isticali dvostruki olimpijski šampioni Tatiana Volosozhar i Maxim Trankov iz Rusije te Carolina Kostner i Stephane Lambiel koji su svojom elegancijom i piruetama koje su gledatelje ostavljali bez daha te oduševili sve prisutne. Kreativni director I izvršni producent showa je Marco Balich, dobitnik nagrade Emmy, autor ovogodišnjeg milanskog sajma EXPO 2015, te autor mnogih otvaranja olimpijskih igara obavio je sjajan posao.

Publika je osim u fantastičkim klizačkim figurama, uživala i u izvedbi klasičnih i pop skladbi iz Carmine Burane, Trubadura, Seviljskog brijača kao i u najpopularnijim pop izvedbama All of the Lights (Kanye West), Viva la vida (Cold Play) te poznate britanske pop zvijezde Ellie Goulding i njezine jako popularne teme Love me like you do iz filma 50 nijansi sive.   
(Hana Klain)

13. 10. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble