Urban Cult
Izložbe
marketing

Croatian art&craft Expo 3

Croatian art&craft Expo 3 je sedmodnevna kulturna manifestacija koja objedinjuje nekoliko umjetničkih dogadjanja i po treći put se održava u New York-u, od 2. do 9. srpnja u galeriji na Manhattanu - „MC Gallery“.
Program se sastoji od modne revije, likovnih izložbi, edukativnih radionica i otvorenih dana Hrvatskog tradicijskog i umjetničkog obrta.

U okviru projekta Croatian art &craft Expo 3, održati će se prezentacije hrvatske kulture, umjetnosti, kulturnog turizma i gospodarstva. Kao dio glavne aktivnosti u srpnju ove godine u New Yorku će se organizirati i modna revija Hrvatskih modnih dizajnera pod nazivom ''New York Cro Fashion 2010''.
 
Cijeli program će se održati u renomiranoj umjetničkoj galeriji na Manhattanu Gallery MC koja je već uspješno realizirala nekoliko projekata promocije hrvatske kulture, umjetnosti  i gospodarstva, te je ciljana američka publika već stekla naviku dolaziti u njene prostorije i prisustvovati realizaciji kulturnih projekata koji dolaze iz Hrvatske.
 
Moderator i voditelj programa ove modne revije je modna dizajnerica iz Splita Gordana Radić koja u svojem dugogodišnjem radnom iskustvu ima iza sebe već dvije revije održane u New York-u i sada u kooperaciji s hrvatsko-američkim partnerima želi pružiti platformu za predstavljanje kreativnih modnih snaga iz Hrvatske zahtjevnoj američkoj publici.
 
Modni dizajneri obuhvaćeni revijom odabrani su od strane organizatora vođeni kriterijima kreativnosti, originalnosti i profesionalnosti, s malom prednosti odabira
onim modnim kreatorima koji su u svom kreativnom radu inspirirani hrvatskom kulturnom baštinom.
 
Modni dizajneri sudionici:
  1. Božena Marinčević/originalna etno moda
  2. Najda Bauk/ originalni nakit od tekstilnih aplikacija
  3. Gordana Radić/ artističko gledište mode
  4. Ida Stipčić Jakšić/originalnost
  5 .Čolakovac obrt - Gradište/ tradicija Slavonije i moderno/digitalno
  6. Ivančica etno atelier - Velika Gorica/ tradicija Turopolja
  7. Gena moda Croatica - Trogir/ tradicionalno građansko muško odijelo
  8. Iva Kuzmić - Čakovec/ tradicija kao pret a porter/digitalno
  9. Goranske vunarice - Ravna Gora/vuna i filc kao trend
  10. Lepoglavska čipka - Lepoglava/ odijevni predmeti od čipke
 
Program je zamišljen tako da se tijekom modne revije na nekoliko video zidova puštaju promotivne prezentacije na temu hrvatske kulturne baštine i hrvatskog kulturnog turizma.
 
Promocije jedinstvenih Hrvatskih turističkih destinacije, edukativne radionice hrvatskih spomenika pod zaštitiom UNESCO-a, video prezentacije, degustacije autohtonih i organskih hrvatskih gastro i eno proizvoda, glazbenih i kulturno umjetničkih turističkih manifestacija, će biti sastavni dio cjelokupnog projekta.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble