Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Bečka večer u Klovićevim dvorima

U predvorju zagrebačkoj muzeja „Klovićevi dvori“ sinoć je održana tradicionalna bečka večer poduzeća Compress – Kontaktni ured grada Beča.
Pod motom „Grad Beč – Kvaliteta življenja #12 bodova“ gostima su predstavljene komunalne usluge koje ovaj grad sukladno istraživanju konzalting tvrtke Mercer već godinama čine najugodnijim mjestom za život na svjetskoj razini.

Moto ovogodišnjeg događanja nadahnut je natjecanjem za Pjesmu Eurovizije koje je u svibnju po 60. jubilarni put održano u Beču, zbog čega je grad mnogo uložio u dodatni razvoj komunalne infrastrukture, a tijekom cijele večeri u pozadini su se mogli čuti i poznati taktovi najuspješnijih eurovizijskih pjesmama od osnutka natjecanja do danas.

Okupljene su u ime grada Beča pozdravili voditelj Kontaktnog ureda grada Beča u Zagrebu, gospodin Domagoj Mičić, te gospođa Susanne Bluma, zastupnica u Zemaljskoj skupštini Grada Beča. Bluma je u svom kratkom govoru kao preduvjete za visoku kvalitetu življenja u najbrže rastućem gradu njemačkog govornog područja istaknula iznimnu kvalitetu bečke vode, socijalnu stanogradnju koja se u glavnom austrijskom gradu provodi već desetljećima te velik broj zelenih površina.

Zaključno je naglasila i čvrste veze između glavnih gradova dviju države te sve nazočne pozvala da nastave rad na njihovom očuvanju. Među nazočnima našli su se i mnogobrojni čelni ljudi iz Grada Zagreba, istaknute osobe iz političkog i društvenog života te zastupnici medija, a svi su podjednako uživali u opuštenoj atmosferi, dobroj hrani i ugodnom društvu.
(Ivana Ćosić)

11. 9. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble