Urban Cult
Književnost
marketing

Volite sebe i nije važno s kim ste u braku

Nezadovoljni ste vezom i brakom? Pomišljate na razvod i uvjereni ste da će svi problemi nestati onog trenutka kada promijenite partnera? Razmislite ponovno, jer veza u kojoj se nalazite vjerojatno je najbolja koju ćete ikada imati, a većina razvoda je suvišna!
Ovom provokativnom tezom njemačka autorica Eva-Maria Zurhorst uzburkala je duhove zapadnjačkog individualizma, a njezina knjiga Volite sebe i nije važno s kim ste u braku postala je međunarodni bestseler. Knjigu je objavila nakladnička kuća Znanje. 
Objašnjavajući mehanizme veze, autorica na temelju svojeg bogatog iskustva koje je stekla kao savjetnica za parove, temeljito raskrinkava naša očekivanja kako će uz sljedećeg partnera sve biti bolje i drugačije. Autorica ističe kako je partnerstvo zahtjevan, ali isplativ razvojni put svake osobe.
 
„Duboki i prisni odnos moguć je i tamo gdje je možda već nestala svaka nada, ali ključ rješenja svih problema leži prvenstveno u razvoju samopouzdanja i pronalasku ljubavi za sebe i prema sebi“ naglašava Eva-Maria Zurhorst, autorica knjige.
 
Ovaj priručnik za uspješne i sretne odnose sadrži niz korisnih savjeta koji mogu pomoći parovima da poboljšaju svoj odnos. Obostrano razumijevanje partnera i međusobno povjerenje put su prema dugotrajnom i uspješnom braku. 
 
O autorici:
 
Eva-Maria Zurhorst započela je karijeru kao novinarka, radila je među ostalim u Južnoj Africi i Egiptu. Danas vodi savjetovalište za odnose i karijeru te redovito piše u medijima o pitanjima partnerstva. Živi u Wuppertalu u Njemačkoj s mužem i kćeri.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble