Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Otvorenja BLITZ festivala u Rovinju

U srijedu, 2. 9. najmlađoj će se rovinjskoj publici u sklopu novog programa bLiTZ 4 kiDZ s gostujućom predstavom A tko si ti? predstaviti višestruko nagrađivana čakovačka kazališna družina Pinklec
Družina za djecu i mlade Pinklec aktivna je od 1987. u skladu sa dječjom potrebom za toplinom, nježnošću i komunikacijom, svojim predstavama želi pobuditi potrebu društva za kazalištem. Romano Bogdan, osnivač ansambla ističe: nastojimo da svako dijete posjeduje bar jedno kazališno sjećanje kao doprinos oblikovanju njegove estetike na putu odrastanja.

U predstavi A tko si ti? po motivima iz bajke Neposlušno mače I. Bjeliševa propituju se odnosi jednakosti i različitosti. Iz amorfnih mekanih jastuka izviru priče i likovi, koji se usprkos stalnoj mijeni oblika i glasova, međusobno prepoznaju. U toj igri dešifriranja oni su po nečemu isti, a po nečemu različiti. A tko si ti, a gdje si ti, hoćeš li doći na predstavu?, pitaju se Matko, jež, Luka, hrast, vjeverica, jablan, zeko, Tina, bukva… i jedno mače, koje je otišlo predaleko od kuće i zalutalo.

Predstava će se odigrati u prekrasnom rovinjskom kazalištu Gandusio s početkom u 9.30 sati, uz slobodan ulaz.
(Z.D.)

2. 9. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble