Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Najava posljednjeg vikenda Cirkobalkane u Zagrebu

Edukativni program: u tijeku je radionica acroyoge pod vodstvom Heidi Blais iz SAD-a-1. i 2. rujna, a 3. rujna s početkom u 13h odvijasti će se radionica inicijacijeu hod po visoko i nisko pozicioniranom slack-u sa voditeljima Heidi Blais i Mihom Škofom, - više informacija možete pronaći ovdje.
Polaznici/ce će imati priliku probati niski slack i trenirati na istom, nakon čega će hrabri probati slack na visini.

ponesite ručak, tekućinu, pojaseve -ako imate, majice dugih rukava i traperice ili hlače sličnog materijala  

Izvedbeni program obuhvaća:

3.9. s početkom u 20h u cirkuskom šatoru u dvorištu Pogona Jedinstvo dogoditi će se javna prezentacija rada u nastajanju Crikobalkana rezidencije, u sklopu koje,  od 24.8., radi 13 izvođača iz raznih zemalja (Srbija, Hrvatska, Italija, Njemačka, Francuska, Španjolska).  Kao inspiracija poslužili su im život i djelo Radovana Ivšića, tako da je i radni naziv predstave RADO VAN. Vladajući su režimi oduvijek strahovali od pojedinih knjiga i širenja zapisa u njima.

U stvarnosti niti jedna knjiga nije ubila nikoga, ali pojedini zapisi uvijek su predstavljali opasnost za režim,uključujući i demokratski režim.
Istraživački rad izlazi van u vidu kaotičnog performansa koji uključuje elemente cirkusa, glazbe, fizičkog teatra...bez činova, početka i kraja...

13 izvođača/ica prezentirati će u javnosti do sada konstruirano

R A D O  V A N
IZVODE (abecednim redom): 
Antun Gverovac, Danka Sekulović, Domagoj Šoić, Filip Jevtić, German Caro Larsen, Hristina Šormaz, Jorge Albuerne, Matija Vuletić, Nataša Milojević, Nikola Mijatović, Olivera Milojević,Philine Dahlman, Salvatore Frasca. 4.9. s početkom u 20h na rasporedu je predstava My! Laike „The great Tagada“ pa ako je niste pogledali 29.8. u sklopu otvorenja,nikako nemojte propustiti  posljednju priliku da to učinite u Zagrebu.

Više o predstavi na: https://www.facebook.com/events/410576472480024/

5.9. također s početkom u 20h nikako ne propustite urnebesnu zabavu na Open Stage-u, u sklopu kojeg ćete moći pogledati nikad i ponekad viđene cirkuske i ostale izvedbene točke hrabrih izvođača/ica koje svojim dolaskom podržavate. Ova uvijek specifično jedinstvena zabava biti će začinjena milozvucima ACID CARROTS AND PARSLEY MAN vokalno instrumentalnog sastava, i doskočicama pomalo šarmantnog voditelja i njegovih pomagača/ica.

Cjelokupni program odvija se u cirkuskom šatoru na Trnjanskom nasipu bb i oko njega, a za vrijeme navedenih javnih događanja možete pogledati i izložbu instalacija u prostoru Trash will smash kolektiva, potpomognutog kolektivima Sitostisak i Živi Strip 6.9. Cirkobalkana zatvara svoja vrata u Zagrebu, te se krajem rujna seli u Beograd. 

O cjelokupnom projetku informirajte se na www. cirkobalkana.org  kao i na facebook stranici Cirkobalkane.
(Jadranka Žinić Mijatović)

2. 9. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble