Urban Cult
Izložbe
marketing

Na međunarodnom natječaju pobijedili studenti zagrebačkog Studija dizajna

Proglašenjem pobjednika 31. svibnja okončan je međunarodni studentski natječaj za plakat manifestacije World Industrial Design Day 2010.
Na Natječaju koji je raspisala krovna svjetska udruga industrijskih dizajnera Icsid pobijedili su studenti zagrebačkog Studija dizajna Ivan Orin Vrkaš i Bojan Krištofić.  
 
Međunarodni žiri u sastavu - prof. Soon-in Lee, Martin Darbyshire, Kazuo Tanaka, Brandon Gien, Michelle Berryman i Tapani– 11. svibnja uvrstio je Krištofićev i Vrkašev plakat među pet finalista (uz plakate dizajnera iz Južnoafričke Republike i Mađarske). Uslijedilo je internet glasanje koje je odlučilo konačnog pobjednika. U doista snažnoj međunarodnoj konkurenciji, naposljetku je plakat hrvatskih dizajnera izabran kao rad koji je najpotpunije i najprikladnije odgovorio na temu ovogodišnjeg natječaja – 'industrial design: humane solutions for a resilient world'. Plakat je sada službeno promotivno sredstvo cjelokupne manifestacije i bit će distribuiran u svim svjetskim centrima gdje se ona održava, te reproduciran u svim časopisima koji će oglašavati održavanje manifestacije.
 
Više informacija možete naći ovdje.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble