Urban Cult
Cool&fun
marketing

Early Bird ulaznice za Bestiarum još malo pa odletjele!

Četvrto izdanje Bestiaruma, najvećeg regionalnog fetish art eventa stiže u studenome, a tko još nije, neka brzo zaokruži četrnaesti u mjesecu i osigura si Early Bird ulaznicu jer 15. kolovoza ova ranoranilačka akcijska ponuda prestaje važiti!
Kao i svake godine, Bestiarum omogućuje poseban popust koji vrijedi isključivo prije službene objave programa, za najnestrpljivije koji znaju da je dobar provod ionako neizbježan pečat ovog događaja.

Ove su godine Early Bird ulaznice jeftinije nego ikad te iznose svega 80 kuna, a nakon 15. kolovoza proporcionalno će rasti s objavljivanjem vrućeg programa te padom temperature prema studenome dok na sam Dan B ne dosegnu 160 kuna.

Matematika ne laže – danas možete kupiti dvije ulaznice za cijenu jedne i sve to iz udobnosti svoga doma budući da je potrebna samo online uplata! Proceduru kupovine ulaznica proučite na web stranici.

U drugoj polovici kolovoza kreće i prodaja skupljih, tiskanih ulaznica u piercing studiju Octopus u Gundulićevoj 37. Iako organizatori iz Male performerske scene šute kao zaliveni o sadržajima najvećeg fetish playgrounda dosad, zna se da će na dva floora vladati međunarodni DJ-evi, rezidenti poznatih europskih fetiš klubova, pozornicu će osvojiti domaći i strani performeri, a tu je i uvijek drukčije Bestiarumovo xxx kino.

Naravno, neće izostati ni jedinstveni dungeon, u kojem ljubitelji dominacije i submisivnosti, ali i oni koji tek vole eksperiment, mogu i sami zaigrati uloge tamničara ili utamničenih. Kao što već sve ptičice znaju, ulaznica za Bestiarum vrijedi samo u kombinaciji s fetish/fantasy dress codeom koji je obavezan.

Bestiarum je događaj na kojem i sami posjetitelji kreiraju začudnu atmosferu u kojoj je svaki odjevni eksperiment ne samo dobrodošao, već pravilo, a valja znati da je fotografiranje strogo zabranjeno radi zaštite privatnosti sudionika (bez brige, vaše će maštovite kombinacije ovjekovječiti službeni fotograf ako to budete željeli).

(Z.D.)
7. 8. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble