Urban Cult
Društvena događanja
marketing

Kreativan trening - 4. Dani dramskog odgoja

Do 10. kolovoza traje prijavljivanje za 4. Dane dramskog odgoja koji će se, nakon prethodnih koji su održani u Grožnjanu, Puli i Postirama, ovaj puta održati u Tuheljskim toplicama od 21. 8. do 25. 8. 2015.
Program kreativnih iskustvenih radionica koje je osmislila dramska pedagoginja Ivana Marijančić prošli su brojni polaznici iz svih županija Hrvatske, svih zanimanja vezanih uz odgojno-obrazovnu struku, no i raznih zanimanja iz umjetničke, menadžerske, ekonomske, sportske, turističke struke. Namijenjene su svima onima koji rade s djecom, mladima, odraslima, ili žele jednostavno poraditi na osobnom oslobađanju kreativnosti.

Pogotovo ih se preporuča onima koji nikada nisu pokušali koristiti kreativne metode u radu, jer je ovakav rad dobar početak ili obogaćivanje dosadašnjih spoznaja. Radionice su do sada bile vrlo posjećene jer ljudi osjećaju potrebu ispoljavati osobne kreativne potencijale koji su im tijekom formalnog obrazovanja bili potisnuti.

Također, u školski kurikulum uvodi se sve više kreativnog rada, stoga polaznici vježbe žele i primjenjivati u radu sa svojim grupama, a razne druge organizacije uvoditi vježbe sa svojim članovima zbog timskog rada.

(Z.D.)
3. 8. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble