Urban Cult
Cool&fun
marketing

Izabrani Miss i Mister Turizma Hrvatske!

Sinoć je u prepunoj dvorani Caffe Del Mar u Grand Hotelu Palazzo u Poreču, održano finale izbora Miss i Mister Turizma Hrvatske 2015.
Za Miss Turizma Hrvatske izabrana je  je Zrinka Kučinić iz Ploča, a okrunjeni Mister Turizma Hrvatske je Dujam Krstulović iz Splita. Prva pratilja je Sara Milevoj iz Pule, a prvi pratitelj je Fran Lauš iz Bjelovara.

Program  su vodili Vlatka Pokos i Boris Kosmač, a publiku su zabavljali Minea, Jacques Houdek, ENDI, Amir Kazić Leo te pobjednica The Voice-a Nina Kraljić. Trinaest finalistica i trinaest finalista nosili su najnovije modne kolekcije Mondo Vomo, Pletix, Peperoncina design, Vjenčanice Nancy, kolekciju Grete Gudelj, odjela Danijel Galotti te satove Novak i cipele Fas.

Pobjednica izbora Zrinka Kučinić putuje na svjetski izbor Miss Turizma na Tajland dok će Mister Turizma predstavljati našu zemlju u Panami, a dobili su i ekskluzivne ugovore sa Avonom te će godinu dana biti zaštitna lica Avona za Hrvatsku. Izbor se održao po dvanaesti put i to treću godinu za redom u predivnom Poreču.
Snimku izbora gledatelji će moći vidjeti i na televiziji.
Fotograf: Nenad Šimunić

(Z.D.)
19. 7. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble