Urban Cult
Cool&fun
marketing

Kako izgleda plaža u centru Zagreba?

Ležaljka pod palmom, ljetne igre i dobra svirka za mnoge se pokazalo kao idealan bijeg od ljetnih vrućina i gradske vreve. Sve je to dio ljetnog plana koji su na Europskom trgu u Zagrebu osmislili Osvježenje je zakon gradsku plažu za sve građane svakim danom od 4. do 12. srpnja od 10 do 23 sati.
Da se radi o istinskoj ljetnoj oazi koja se ne smije zaobići potvrdio je i dolazak poznatih ljubiteljica dobrog provoda Ane Stunić i Ecije Ivušić koja je tom prilikom izjavila: „Općenito preferiram mirna ljetovanja na skrivenoj plaži kako bih se odmorila i napunila baterije za ostatak godine. No, dok sam u gradu, volim dobre provode, a pijesak, udobna ležaljka, dobra glazba i fino osvježenje za mene su sasvim dovoljni razlozi da  posjetim Europski trg.“  

Pozitivnim dojmovima pridružila se i natjecateljica glazbenog showa The Voice Ema Gagro koja je posjetiteljima predstavila i svoj debitantski singl. „Veliko mi je zadovoljstvo što sam imala priliku debitantski singl „Trebaš mi“ predstaviti na ovakvom nesvakidašnjem mjestu, naročito jer se uklapa o ovo ležerno i ljetno okruženje. Spojiti plažu, gradski trg s atraktivnim dnevnim i večernjim događanjima odlična je ideja za nadolazeće vruće ljetne dane“  kazala je Ema Gagro.  

Osim ljetnog ugođaja i idealnog osvježenja Žuja Limun i Grejp, od 10 do 17 sati posjetitelji natjecateljskog duha uživali su uz ljetne sportske igre - odbojka na pijesku, boćanje s vodenim balonima, tenis sa spužvastim lopticama, badminton te društvene i brojne nagradne igre.  

Sa zalaskom sunca gradska plaža pretvorila se u pozornicu za koncerte na kojoj je odjekivao moćan vokal Eme Gagro i zvuk tamburice u jazz improvizaciji Novosel&Hojsak dueta. U istom tonu očekuju se i nastupi drugih cool bendova svakim danom od 21 do 23 sata.  

Nakon Zagreba, ljetnu turneju Žuja Limun i Grejp nastavljaju u Osijeku na Trgu Svetog Trojstva od 17. srpnja do 26. srpnja i u Varaždinu od 31. srpnja do 9. kolovoza.
(Martina Lukačević)

7. 7. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble