Urban Cult
Glazba
marketing

'Lostboy! AKA Jim Kerr' u prodaji

“Lostboy! AKA Jim Kerr” (Edel/Ear Music/Menart) naziv je prvog solo albuma Jima Kerra, osebujnog i prepoznatljivog vokala grupe Simple Minds.
Iza Jima Kerra je već uspješna tridesetogodišnja karijera. No ipak,  Jim Kerr je sada odlučio predstaviti svoj alter ego i to izvan okvira grupe koja ga je proslavila.

- Nevjerojatno, ali mislim da sam se ponovno povezao s duhom djeteta koje sam bio kada sam počeo stvarati rock glazbu. Kao da sam se suočio licem u lice s izgubljenim dječakom kojeg sam negdje ostavio. Želio sam napraviti glazbu koja dočarava otkriće s kojim sam se ponovno povezao. Oduševljen sa rezultatima i uvjeren sam da je album nešto posebno što će s godinama rasti paralelno s nadolazećom pričom Simple Mindsa – izjavio je Kerr.

Album odiše širokim spektrom emocija i zvukova. Od electro-alternativne „She Fell In Love With silence“, koja zaziva sjećanja na Joy Division, pa do prepoznatljivog zvuka simple Mindsa na „Shadowlands“.

Album je producirao Jez Coad koji također svira gitare i klavijature, na basu mu se pridružio Charlie Jones (koji je imao čast svirati i s Robertom Plantom), a na bubnjevima je Mel Gaynor –bubnjar Simple Mindsa od 1983. godine.

Album će se zasigurno svidjeti svim obožavateljima simple Mindsa, ali i onima koji vole britanski zvuk koji je svijet učinio ljepšim nakon punk revolucije 1977.
 
Lostboy ne znači kraj Simple Mindsa već je to paralelni projekt Jima Kerra koji neće ostati zabilježen samo na CD-u već  ga Kerr predstavlja i na koncertnoj turneji.
 
Popis pjesama:
 
01. Refugee
02. She Fell In Love With Silence
03. Shadowland
04. Return Of The King
05. Red Letter Day
06. Remember Asia
07. Bulletproof Heart
08. Lostboy!
09. Nail Through My Heart
10. Solo Man Solo Head
11. The Wait
 
Više o albumu i turneji na:
 
www.lostboyaka.com
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble