Urban Cult
Glazba
marketing

Prijave za mlade neafirmirane glazbenike

Prije gotovo mjesec dana završio je MASTER2010 natjecanje gitarista koje je izazvalo veliki interes gitarista i publike, ali i brojne upite ostalih bandova, tj. basista i bubnjara koji bi također željeli pokazati svoje umijeće sviranja kroz jedno takvo natjecanje.
Stoga MIXER.HR pokreće BASSMASTER natjecanje sa ciljem promocije mladih glazbenika.

Kako se prijaviti? Potrebno je snimiti video sa svojom svirkom minimalne dužine 60 sekundi, postaviti ga na YouTube (MySpace, Vimeo…) i poslati link na adresu bassmaster@mixer.com.hr. Osim linka prijava mora sadržavati kratku biografiju/info kao i relevantne kontakt podatke. Kontakt podaci moraju sadržavati ime i prezime, adresu, broj telefona i valjanu e-mail adresu. Prijave u kojima nedostaje bilo koji od traženih podataka neće biti prihvaćene. Važno je napomenuti da je natjecanje internacionalno!

Zaprimanje prijava kreće od 01.06.2010. i traje do 15.09.2010. Svi pristigli radovi biti će postavljeni i predstavljeni u posebnoj rubrici na portalu te ćemo omogućiti posjetiteljima portala da pogledaju i poslušaju sve basiste i on-line glasaju za svog favorita. Glasovanje počinje od 15.07.2010.

Trojica basista sa najviše glasova publike dobit će šansu da nastupe u finalu uz tri basista po izboru stručnog ‘bass’ žirija. Datum finala, kao i sastav žirija, biti će objavljen naknadno.

Glavna nagrada za pobjednika je bass gitara marke Sterling by MUSICMAN. Drugoplasirani basist osvaja KORG AX3000B multiefekt za bas gitaru, a trećeplasirani multiefekt KORG AX5B.

Završna večer će, naravno, biti zabilježena na video i audio, kako bi i oni koji nisu bili prisutni na finalu mogli pogledati finaliste u akciji.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble