Urban Cult
Glazba
marketing

Novi svijet, Portman i Uthovar u KSET-u

Iz kluba KSET najavljuju odličan provod uz zanimljiv, slavonski Demonstrator 24. 5. od 20 sati uz nastup čak tri benda: Novi svijet, Portman i Uthovar.
Novi svijet
Novi svijet je bend mladih Orahovačkih punkera nastalih uz utjecaje legendarnih Narcisa, za koje možda i ne znate, ali znaju Kud Idijoti koji su preradili jednu njihovu pjesmu. Ovaj zabavni punk će vas podsjetiti na to kako bi punk zapravo i trebao zvučati. Iza njih je i prvi demo album, "Čikarom u glavu", a uz njega, iznenadit će vas i nove stvari s albuma koji je tek u izradi.
http://www.myspace.com/novisvijet2

Portman

Portman je specifičan indie-stoner-rock trojac koji iza sebe ima hrpe koncerata i svojim veselim i energičnim notama uvijek uspije publiku natjerati na ples i veselje. Koketiranje sa stoner rock žanrom je izrodilo novije materijale koji se nalaze na njihovom albumu "Pereskesije" i sigurno su nešto što svaki štovatelj unikatnih instrumentalnih bendova mora poslušati i doći pogledati.
http://www.myspace.com/portmanofficial

Uthovar

Uthovar je četveročlana progresivna sludge nakupina slavonskih junaka koji svoju glazbu temelje na staroj školi Crowbara i domaće ethno glazbe. Iako instrumentalni po prirodi i naravi, energičnim i dinamičkim nastupom će sve ljubitelje tvrđeg sludge zvuka natjerati na klimanje glavom i vikanje univerzalnog poklika "Nagrabi!".
http://www.myspace.com/uthovaravathar


Toliko slavonskog rocka za tako malo novaca nije nešto što se smije propustiti. Vidimo se!

Ulaz je otvoren od 20h, karte su po cijeni od 15 kn.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble