Urban Cult
Glazba
marketing

Letu štuke - koncert koji ne smijete propustiti

Na zagrebačkom koncertu sarajevske rock grupe Letu Štuke 22. 5. u Tvornici, kao specijalni gost nastupit će Darko Rundek, dok će predgrupa biti Pink Studio.
Ovo je jedna od rijetkih prilika da će se veliki prijatelji i suradnici, Dino Šaran i Darko Rundek uspjeti sresti na istoj pozornici i otpjevati pjesmu ‘Sunce’ zajedničkim snagama, kako je i predviđeno.

Da je riječ o svojevrsnoj ekskluzivi za posjetitelje subotnjeg koncerta, govori i činjenica da su zadnji put pjesmu "Sunce" u Zagrebu otpjevali zajedno prije punih 5 godina, kada je Dino Šaran gostovao na koncertu Rundeka u Domu Sportova. Pet godina nakon, u Zagreb na pozornicu Tvornice kulture, pored sveprisutnog sivila, Darko Rundek i Dino Šaran donose nam "Sunce".

Ne propustite ovu rijetku i specijalnu priliku vidjeti Rundeka i Šarana na istoj pozornici u izvedbi jedne od omiljenijih pjesama fanova Štuka i Rundeka.

Uživajte na nezaboravnom koncertu legendarnih Dininih Štuka, kojima će predgrupa biti sve popularniji Pink Studio a gost legendarni Darko Rundek

Cijena ulaznice je 60 kuna u pretprodaji, a 80 na dan koncerta.

Pretprodaja ulaznica:   
Tvornica kulture  
(Šubićeva 2, Ljudevita Posavskog 1)  
EVENTIM  
www.eventim.hr  
 
Profil Megastore  
(Bogovićeva 7)  
 
Rezervacije karata: info@tvornica-kulture.hr  
 
INFO:  
www.tvornica-kulture.hr,  www.tvornica.bloger.hr
 
Tel: 01/ 777 86 73,   
Email: info@tvornica-kulture.hr
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble