Urban Cult
Glazba
marketing

Quasarr promovira 'Propagandu'

Grupa Quasarr će u nedjelju, 23.05.2010. u Hrvatskom Kulturnom Domu na riječkom Sušaku održati promociju svog drugog albuma “PROPAGANDA”.
Quasar će na ovoj promociji "Propagande" izvesti još nikada izvedene aranžmane starih i novih pjesama u orkestriranoj verziji pripremljenoj posebno za ovu promociju!
 
Potreba za vizualnim identitetom pojavila se s rastom samoga benda, te se željelo stvoriti prepoznatljivi vizualni i scenski identitet. Na ovoj svojoj promociji će se Quasarr predstaviti u novom ruhu, novoj odjeći koju je specijalno za njih osmislila, dizajnirala i izradila Tajči Čekada.
 
Osim promocije samog albuma, Quasarr će u HKD-u predstaviti i novi logotip benda koji je osmislila Anja Zambelli.
 
Zbog sve zahtjevnijih aranžmana svojih pjesama i njihovoj izvedbi uživo, grupa Quasarr je obogatila svoj postavu, a novu postavu benda čine: Filip Frank, Boris Štok, Hrvoje Šćulac, Sergej Hofman, Nevio Rugaš i Robert Slama.
 
Na promociji u nedjelju, 23.05. ekskluzivno će se predstaviti i novi CD "Propaganda" grupe Quasarr! Prije službenog izdanja, prvih 100 CD-a će se prodavati u HKD-u po promotivnim, sniženim cijenama!
 
 
O promociji u HKD-u, nedjelja, 23.05.2010.
 
Sama promocija je osmišljena kao veliki, sveobuhvatni glazbeno–scenski događaj s više od 50 ljudi odjednom na stageu! Zbog pomalo megalomanske zamisli izvedbe, pa i želje da se priredi zaista jedinstveni doživljaj publici, na pozornicu HKD-a će se u istom trenutku popeti, osim standardne postave Quasarra, studenski zbor gospođe Ljerke Žic, brass sekcija te gudačka sekcija.
 
Kako se članovima Quasarra kroz osmišljavanje ovog događaja vremenom pridruživalo sve više riječkih umjetnika, scenografiju i kazališni light ovog spektakla potpisuje Zvonimir Peranić, inače voditelj višestruko svjetski priznatog i nagrađivanog “Rubikon Teatra”. Tako će ovaj show obuhvatiti i nastup Ivane Peranić, mimske umjetnice koja će tijekom samog koncerta izvesti “propagandno - scenski” performans.
 
Da bi ovaj koncert zaista obuhvatio sve propagandne utjecaje i varljive vrijednosti današnjice, kroz ovaj glazbeno – scenski događaj grupe Quasarr će se izraziti svojim nastupom i modna dizajnerica Kristina Nefat iz Pule.
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji u Dallas Music Shopu u Rijeci po cijeni od 40 kn.
 
 
O novom albumu
 
Novi album “Propaganda” nastavlja s prepoznatljivim zvukom Quasarra i njeguje moderni svjetski zvuk s još više orkestracija i elektronike. Na albumu je bend radio pune tri godine zbog težnje ka savršenom zvuku koji će se moći svrstati u korak s recentnim svjetskim produkcijama. Sniman je u Zagrebu, u studiju kod Srđana Sekulovića - Skansija koji je Porinom nagrađen za posljednji album Dine Dvornika “Pandorina kutija”. Koprodukciju potpisuju Quasarr i Skansi. Moderni ritmovi, moderni pogled na produkciju, moderan pogled na aranžmane  - to je cilj koji su si zadali bend i producent. Realizacija albuma je zaokružena masteringom kod Jay Frigoleta, višestrukim dobitnikom Grammya koji je poznat po suradnji sa bendovima INXS, Oasis, Alice in Chains, Black Eyed Peas...
 
Autorstvo pjesama s novog Quasarrovog albuma “Propaganda” većinom i dalje potpisuju Filip Frank i Boris Štok. Sam singl “Propaganda” govori o pritisku medija na čovjeka. Potrošačka i politička propaganda "peru nam mozak" i nameću upitne društvene vrijednosti.  Bend ovim albumom postavlja pitanje koliko smo daleko spremni ići samo zbog propagande.
 
 
Malo o prošlosti...
 
Prvi album Quasarra odlično je prošao kod kritike i publike. Prvi singl s prvog albuma “Ti” je postao hit godine na “Otvorenom radiju”, “Radio Rijeci” i drugim relevantnim radijima. Quasarr time postaje uzdanica modernog urbanog riječkog zvuka. Nakon toga bend nastavlja s velikim uspjesima s prvim singlom drugog albuma “Propaganda” i s tim singlom je već tri tjedana prvi na top listi “Otvorenog radija”!
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble