Urban Cult
Glazba
marketing

Shy Child i SymbolOne novi izvođači na Atlantis festivalu

Atlantis Festival, koji će uskoro doživjeti svoje četvrto izdanje, ponovno iznenađuje publiku privlačnim imenima koja će obilježiti glazbeni dio programa 30. i 31. srpnja ove godine, ali i jednako privlačnom cijenom festivalske ulaznice od 140 kuna.
Novonajavljeni izvođači ovoga puta dolaze u parovima. Prvi par čine Njujorčani Pete Cafarnell i Nate Smith poznatiji kao Shy Child. Dečki su već osvojili britansku publiku među kojom imaju veliki broj poklonika, u Split dolaze nedugo po objavi četvrtog po redu albuma 'Liquid Love'. Posjetitelji Atlantisa biti će u mogućnosti uživati u hitovima poput 'Drop the phone', 'The Noize Won't Stop' ili u trenutno aktualnom singlu 'Disconnected'.
 
Drugi najavljeni par je hrvatsko – irski duo SymbolOne, čije pjesme između ostalih puštaju Kavinsky, Justice, Soulwax, Digitalism, Chromeo i drugi pripadnici 'kreme elektronske glazbe'. Članovi SymbolOne-a, Vinko Pelicarić i Eduard Raos, za sebe vole reći da su glazbeni jednojajčani blizanci, a proslavila ih je retro elektro himna 'Love Juice' koju su izdali pod Archibell etiketom.
 
Nizu izvođača koji čine WhoMadeWho, Thieves Like Us, Let3 i Lollobrigida tako su se pridružila još dva renomirana glazbena imena, a organizatori najavljuju kako nas do samog početka festivala očekuje još nekoliko glazbenih iznenađenja.
 
Ograničeni broj ulaznica za glazbeni dio programa Atlantis Festivala po earlybird cijeni od 140 kuna biti će dostupan na odabranim prodajnim mjestima od 24. svibnja do 01. srpnja 2010.g.

Posjetiteljima će biti dostupne i dnevne ulaznice na dane održavanja glazbenog programa po cijeni od 100 kn dnevno. Više informacija možete pronaći na službenom webu festivala: www.atlantisfestival.hr.

Atlantis Festival ljetni je spoj kulture, sporta i glazbe, koji bogatim programom privlači osviještenu mladu publiku. Jedini festival ove vrste na području Dalmacije široj je publici već dobro poznat po gostovanjima bendova Zoot Woman i Ladytron proteklih godina.

Prvi dan festivala, 28. srpanj, rezerviran je za kulturni dio programa, dok će se dan kasnije u gradskom parku Đardin održati skateboarding natjecanje u trenutno najpopularnijoj disciplini Lord of lines koje privlači veliki broj skatera iz regije i čitave Europe. 30. i 31. srpanj dani su održavanja glazbenog djela festivala, na kojem će nastupiti 10-ak stranih i domaćih izvođača.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble