Urban Cult
Glazba
marketing

Zagrebačka filharmonija i Oliver Dragojević u Lisinskom

Najavljen kao koncert godine pod nazivom ''Spojili smo najbolje'' na kojem nastupa Oliver Dragojević u pratnji Zagrebačke filharmonije pod dirigentskom palicom Alana Bjelinskog u aranžmanu Ante Gela. Ovaj koncertni doživljaj će se moći pogledati na dva koncerta 28. i 30. svibnja u 20 sati u KD Vatroslavu Lisinskom.
Još se nisu stišale vijesti o iznimno uspješnom nastupu u Royal Albert Hallu u Londonu, jednoj od najprestižnijih dvorana u svijetu, a hodajuća legenda hrvatske glazbe odlučila je učiniti novi veliki koncertni pothvat.
 
S vrhunskim glazbenikom Antom Gelom i sjajnim dirigentom Alanom Bjelinskim priprema koncert za pamćenje - i to u suradnji s br. 1 simfonijskim orkestrom - Zagrebačkom filharmonijom!
 
Ovaj iznimni koncertni događaj doista opravdava svoj naslov: SPOJILI SMO NAJBOLJE!
 
Bez struje, halabuke i posebnih efekata - samo vrhunska glazba i iskrena emocija Olivera za klavirom uz moćni zvuk orkestra Zagrebačke filharmonije. Jedinstveno i neponovljivo!
 
Filharmoničari, Oliver, Bjelinski i Gelo najavljuju dvije sasvim posebne i neponovljive večeri emocija, sunca, pjesme i soli, a već sada se slobodno može reći da će ovo biti koncert godine.
 
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lisinskog po cijeni od 150 i 180 kuna.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble