Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje Muzeja ulične umjetnosti u Branimirovoj ulici

Prvi projekt Muzeja ulične umjetnosti likovno je oblikovanje zida u staroj Branimirovoj ulici u Zagrebu koje se održava od 10. do 14. svibnja!
Punih pet dana, u svim vremenskim uvjetima, vrijedni su umjetnici, dizajneri, poznati likovnjaci, srednjoškolci, te istinski zaljubljenici u umjetnost stvarali povijest oslikavajući po treći put, dvadeset i tri godine kasnije, zid u Branimirovoj ulici.

Skupina entuzijasta Udruge gradjana Centralna jedinica omogućio im, je uz punu podršku svojih sponzora, oslikavanje više od osamdeset murala koji će Zagreb uljepšati i obogatit za još jedan primjer istinskog stvaranja suvremene umjetnosti i street art.a!
 
Cilj ovog projekta bila je kvalitetna ulična umjetnost, te formiranje slike grada kao živog, umjetnički nabijenog i uzbudljivog mjesta što je svakako rezultat!
Kroz svijest gradjana pa i gradske vlasti o uličnoj umjetnosti, istu se želi učiniti priznatom kroz projekte Muzeja ulične umjetnosti i na taj način učiniti Zagreb prisutnim u kolektivnoj svijesti i na međunarodnoj razini.
 
Muzej Ulične Umjetnosti svoje aktivnosti planira nastaviti i dalje uz bezuvjetnu pomoć likovnih entuzijasta, sponzora,volontera i prijatelja.
 
Novo lice Novog Zagreba!
Drugi projekt programa Muzeja ulične umjetnosti rezultirati će potpunom sinergijom ulične umjetnosti i Zagreba. U dogovoru sa gradskim službama i stanovnicima pojedinih naselja planira se ciklički, jednom godišnje, organiziranim akcijama, velikim muralima, skulpturama i instalacijama ukrasiti odabrane zgrade/nebodere/javni prostor i udahnuti novi život zapuštenim naseljima. Osim što se time pozitivno mijenja slika naselja, stvaraju se novi centri interesa, kako za Zagrepčane tako i za turiste.

Cilj je, staviti Zagreb na svjetsku mapu gradova, koji osim što su svoja vrata/zidove otvorili za umjetnost, također su omogućili otvoreni dijalog izmedju gradjana i umjetnika. Na ovaj način umjetnost prestaje biti elitistička i postaje dostupna svima.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble