Urban Cult
Cool&fun
marketing

Fašnička Vlada izborila se za gratis parkiranje i prijevoz!

Par dobrih vijesti za sve posjetitelje 189. Samoborskog fašnika koji se misle maksimalno razveseliti od 6. do 17. veljače.
Za one koji su odlučili nakon programa na središnjoj pozornici obići i naše fašničke ugostitelje pa će im trebati siguran prijevoz, dogovorena je besplatna autobusna linija Samoborčeka i Autoturista u noći s fašničkih subota na nedjelje s polaskom u 2:30 i u 4:00 (nedjelja, 8. veljače i 15. veljače) s Autobusnog kolodvora u Samoboru, a odredištem na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Onima koji dolaze svojim vozilima osigurana su pak besplatna parkirališta na sljedećim lokacijama: parking OŠ Samobor na Stražniku, parking kod bivših ZET-ovih garaža, kod Sportske dvorane Samobor, na novom Autobusnom kolodvoru, u bivšoj vojarni Taborec, kod Sajmišta te parkirališta trgovačkih centara.

Što se tiče ostalih gradskih parkirališta, kao i prošle godine, naplate također neće biti u vrijeme fašničkih vikenda (subote i nedjelje) tijekom održavanja programa, dok će u petak 6. i 13. veljače te završnog dana Fašnika u utorak 17. veljače naplata trajati samo do 15 sati.  (Z.D.)

4. 2. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble