Urban Cult
Cool&fun
marketing

Veliki interes za posjetu ''Seljačkoj buni 2015.''

Pri samoj najavi najuzbudljivije manifestacije u Hrvatskoj, koja okuplja udruge i posjetitelje ne samo iz Hrvatske već i iz drugih europskih zemalja poznati Zagorski cug, koji prigodno prevozi posjetitelje Seljačke bune rasprodan je u rekordnom roku.
Podsjetimo već  tradicijski, „Družba vitezova zlatnog kaleža“ Donja Stubica, organizira prikaz „Seljačke bune 1573 – Bitka kod Stubice 2015“. Manifestacija traje jedan vikend, i to 6. veljače, petak, u Hižakovcu kod rodne kuće Matije Gupca, tj. u Gornjoj Stubici kod Gupčeve lipe i 7. veljače, subota, na trgu Jure Stubičanca tj. na Majsecovom mlinu u Donjoj Stubici. Kolektivno sjećanje na  slavnu Bitku kod Stubice izraslo je  u raskošnu manifestaciju  u bajkovitom Hrvatskom Zagorju,  koja svake godine dostojno slavi ovaj povijesni događaj  na najkreativniji način – uprizorenjem bitke!  

U samom prikazu Seljačke bune sudjeluju udruge iz cijele  Hrvatske, Slovenije,Slovačke i Mađarske, i to: Order of a Star iz Mađarske, Ursus iz Slovačke,Vitezi Belega Volka iz Slovenije, Vitezi grofa Tattenbacha iz Slovenije, Red Vitezova Ružice grada iz Orahovice, Vitezovi Zelingradski iz Sv. Ivan Zeline, Dubovački streličari iz Karlovca, Aureus Unicornis iz Zagreba, RedČuvara grada Zagreba iz Zagreba, Red Srebrnog zmaja iz Zagreba, Kliški Uskoci iz Klisa, Vitezovi Vranski iz Pakoštana, Udruga Sv. Juraj iz Đurđevca, Red Sv. Nikole iz Varaždina, Kuburaško društvo grof Kulmer iz Zaboka, KUD Matija Gubec iz Gornje Stubice, KUD Stubica iz Donje Stubice i Tahyevi puškari iz Donje Stubice, „Družba vitezova zlatnog kaleža“ Donja Stubica, te statisti iz okolnih gradova i općina.  

Kako su ove godine organizatori najavili najveću manifestaciju do sada  i bitku nad bitkama u Donjoj Stubici, pri samoj najavi manifestacije organizirani prijevoz vlakom iz Zagreba po promo cijeni do Stubice je rasprodan  u rekordnom roku, a organizatori su ove godine dodali još dva vagona za sve one koji nisu stigli kupiti kartu.    

Karte se mogu nabaviti po promo cijeni Promo cijeni od 10,00kn Polazak vlaka iz Zagreba GK u 09:20 Povratak vlaka za Zagreb iz Donje Stubice u 18:14 Broj mjesta ograničen!      

Spekatakularna bitka počinje u 14 h, a muzički program od 16:00 – 01:00 koncert Picksiebneri, Cinkuši,  La Gef, Zadruga i DJ Goc – Majsecov Mlin.  

Uz prigodnu rekonstrukciju bune biti će tu i kmetski sajmovi starih zanata, široka ponuda domaćih specijaliteta, dobre kapljice i naravno, kao i svake godine puno zabave. Detaljan program donosimo u prilogu.  

I kako bi u Stubici na prikladan način rekli „Buna Traje!!“  i „Svi na cug i pravac u Stubicu na fajt“, ne preostaje Vam ništa drugo nego da zajedno sa mnogobrojnim posjetiteljima budete dio najuzbudljivije manifestacije na koju ćete se vraćati svake godine.
(Vesna Mitar)

26. 1. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble