Urban Cult
Cool&fun
marketing

Riječki karneval 2015.

Na veselje svih koji vole i žive riječko peto godišnje doba – krenuo je Riječki karneval!
Nakon kratkog odmora od božićno-novogodišnjih blagdana, uskočili smo ravno u najluđe razdoblje za Rijeku i okolicu, kada Korzo svoje blagdanske lampice zamjenjuje raznobojnim karnevalskim trakicama i kada bar na kratko svatko može biti što želi. Pust je već dignut u većini mjesta, a onaj od Riječkog karnevala će uskoro biti dignut na Pomorskom fakultetu i ponovno će platiti glavom za sve loše u prošloj godini. Ali tek na kraju Karnevala.

Prije toga valja maškarati se, izabrati Kraljicu, predati maškarama ključ Grada, voziti rally, bordati pored mora, jako puno plesati i pjevati, pohoditi koncerte, svu silu zabava u riječkoj okolici i samom gradu, sudjelovati u karnevalskim povorkama ili pratiti ih na Korzu… Tek kada se sve to odradi, onda možemo reći da se dogodio još jedan Riječki karneval i možemo spustiti karnevalsku zastavu. A do tada: Budi što želiš – dođi na Riječki karneval!

Više o Riječkom karnevalu i njegovim programima pronađite na službenoj stranici, budite uvijek u toku i pridružite se našoj karnevalskoj zajednici na Facebooku.

Nova Kraljica i maškare preuzimaju Rijeku

Dvorana mladosti i ovoga će puta biti mjesto promjene vladajuće garniture i izbora nove najšarmantnije predstavnice Riječkog karnevala. U petak 23. siječnja, nakon cjelovečernjeg maškaranog spektakla, Riječki će karneval dobiti svoju 20. Kraljicu, koja će morati kroz niz predstavljanja svojih vještina, znanja o karnevalskim običajima i dokazivanja „ispravnog“ duha, dokazati da je vrijedna „Zlatnog plašta“ i najzabavnije odgovornosti koju vrši jedna Kraljica Riječkog karnevala. Kandidatkinjama, kojih ove godine ima 9, u tome pomažu njihove prateće grupe, a program će začiniti i puno pjesme i plesa u čemu uvijek sudjeluje i mnogobrojna publika, a ove godine predvodi Mauro Staraj i La Banda. Svečanost ustoličenja Kraljice završit će i službenom primopredajom vlasti i ključa Grada iz ruku gradonačelnika Rijeke u ruke Meštra Tonija i maškara, nakon čega ovaj grad više neće moći pobjeći od zabave...  

Zabava za najmlađe zagarantirana!

Dječji maškarani tanci - subota 24.1. od 17 do 20 sati - Prostorije MO Podvežica
Dječji bal pod maskama 2015. - subota 24.1. i nedjelja 25.1. od 17 do 20 sati - KUC Kalvarija
Male maškarice na brodu Marina - „Veseli mornari – Budi što želiš“ - nedjelja 25.1., od 16.30 do 19 sati - brod Marina

Botel Marina, KUC Kalvarija i Vijeće MO Podvežica pobrinuli su se da najmlađi ne budu zakinuti za svoj dio maškarane zabave pa će sljedeće tri subote u prostorima MO Vežica, tri nedjelje na brodu Marina i četiri vikenda u KUC Kalvariji biti rezervirane isključivo za njih uz animaciju, razne igre i pjevanje. Ulaz na sva događanja je slobodan.

Uz Tonija Cetinskog počinju Karnevalske zabave

Prvi na karnevalsku pozornicu Ex port Delte dolazi Toni Cetinski, a ulaznice po cijeni od 30,00 kn mogu se kupiti u CD shopu Dandy u robnoj kući RI i u karnevalskoj kućici na Korzu, te u Ex port Delti na dan koncerta.
Pored zgrade Ex port Delta i ove će godine postavljen luna park Charlie, koji će raditi od ponedjeljka do petka od 13 do 21 sat, a subotom i nedjeljom od 10 do ponoći.
(Z. D.)

23. 1. 2015.

Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble