Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe Ivana Marušića Klifa u Galeriji Događanja

Otvorenje izložbe Ivana Marušića Klifa održati će se u petak, 23. siječnja 2015. S početkom u 19 sati u Galeriji Događanja pod nazivom ''Portreti''.
Ivan Marušić Klif jedan je od najintrigantnijih multimedijalnih umjetnika koji svoj izričaj bazira na implementaciji tehnologije u umjetničke svrhe. U procesu stvaranja često koristi zastarjelu tehnologiju poput pokretne kamere, video-projektore, preparirane televizore, ili u ovom slučaju, osciloskop.

Svakim novim projektom, Klif pomiče granice eksperimentalnog polja u kojem progresivno djeluje posljednjih dvadesetak godina. Ovim projektom napravio je znatan iskorak te premijerno prezentirao fotografski projekt čineći svojevrsni presedan u svom opusu.

Foto materijali koje izlaže u Galeriji događanja rezultat su pomno promišljenog eksperimenta s osciloskopom, instrumentom koji se koristi za manipulaciju rastera slike. Time se autor referira na Rutt/Etra video sintisajzer, uređaj za analognu manipulaciju slike i animacije, korištenog u 1960/70-im godinama, prilagodivši ga vlastitim uvjetima.  

Izložba se može pogledati do 13. veljače 2015.  

Galerija je otvorena radnim danima 10.00 h - 21.00 h i subotom 10.00 h - 13.00 h
(Z.D.)

20. 1. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble