Urban Cult
Izložbe
marketing

Otvorenje izložbe ''Splash-it baby''

BooEx (Boonika izložbe)samo je jedan od projekata udruge Boonika, platforme vizualnog dijaloga, organizirane radi postizanja zajedničkog intreresa promoviranja umjetnosti i međunarodne kulturne kooperacije.
U kratkom roku, projekt Boonika Izložbe pokazao se kao jedno od bitnih kulturnih događanja na likovnoj i sličnoj domaćoj umjetničkoj sceni, koja se materijalizirala velikim interesom underground i mainstream publike koja posjećuje naše manifestacije, kao i u medijskom najavljivanju i praćenju naših događanja.

BooEx predstavlja umjetnika, 2Fast, koji će po prvi put svoje radove predstaviti hrvatskoj pulici na izložbi znakovitog naslova „Splash-it baby“ u sklopu BooEx projekta udruge Boonika u Veslačkoj 23, 10000 Zagreb  16.01.2014. s početkom u 20 sati.

"Stvarati život je jedna stvar, no dati život je jedna posve druga dimenzija. 2Fastov rad je doslovce narastao iz zidova u treću dimenziju producirajući 3D graffite. Njegovi omiljeni motivi referiraju se prema street artu i uličnoj kulturi, no ovaj put ih nećete u takvom okruženju sresti, već ćete doslovno naletiti na njih! Raskošnost graffita je prisutna u boji i temi koju obrađuje dok skulpture načinjene od limenki sprejeva, tag strelice, stilizirani fontovi i razni drugi oblici variraju od zidne dekoracije pop arta do samostalnih centralnih objekata. 2Fast je drzak, upečatljiv, hip i zauzima prostor na "splashing" način." - iz teksta Lame-Oa– Iz teksta Lejm-O-a  

Izložbu se može pogledati svaki dan od 15h do 21h, osim subote i nedjelje do 30.01.2015.

Više radova možete vidjeti i na umjetnikovoj fb stranici: https://www.facebook.com/pages/2Fast/252813624913964?fref=ts
(T.R.Ž.)

14. 1. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble