Urban Cult
Glazba
marketing

Regae, funk, dub i rep na novom 'Čuješ' u KSET-u

Nakon što je prvi Čuješ?! nadišao sva očekivanja, vrijeme je da se ponovo okupi ekipa na istom mjestu i to u utorak 13. siječnja!
Prošli put su se istezali vratni mišići na zvuke garažnog rocka dok će ovog puta nastupati bendovi koji spajaju reggae, funk, dub i rap. Ovakav tip crossovera je dosta rijedak među mladim bendovima stoga nikako ne propustite doći i podržati iznimno atraktivne bendove!

UDRIGROUND
Nije Dubioza, nije TBF, već karlovačka dostava groova, funky-flota s dva kormilara - Udriground! Moglo ih se poslušati prije dvije godine u sklopu Demonstratora i prošle godine na INmusic festivalu! U procesu su snimanja novog materijala, a u međuvremenu će nam dopustiti da škicnemo o čemu se tu radi.
web: http://www.udriground.com/

BUCO I KALAŠNJIKOVI

Napokon dugoočekivana zagrebačka promocija krčke Regge Mafije! Ukoliko niste još čuli za ove mladiće, ne berite brigu! Momci donose vaše spasenje u utorak 13. siječnja!
YT: https://www.youtube.com/playlist?list=PLqeTY6CbOzb9VYgXnuRQ8lO9O19bSB9kX

HUMANOFON

Još jedan karlovački bend koji jako vješto kombinira reggae, dub i funk! Neka vas ove melodije povedu bespućima paralelnih svjetova, a ritmovi bace u trans kakvih se ne bi posramili ni najpoznatiji afrički šamani! Dečki pripremaju drugi album, a što se to kuha otkrijte na drugom Čuješ?!  

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu u KSET na dan koncerta, po cijeni od 10 kn do 22:30 dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn ! Sakupljaj ulaznice jer 2 različite vode te na treći Čuješ?! besplatno!

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).
(Z. D.)

8. 1. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble