Urban Cult
Glazba
marketing

Bezdan, Drone Hunter i ostali u Attacku

Neki prvi puta, a neki već dobro poznati publici, ludbreško/varaždinsko/ čakovečka bagra dolazi u kompletu započeti novu godinu 8. 1. u AKC Attack.
BEZDAN (Čakovec)
Metalci se vraćaju u Attack za sve ljubitelje thrash/black zvuka nakon novog izdanja ''Of Visions and Voyages''. Brzo, prljavo, sirovo i tupa tupa.

DRONE HUNTER (Varaždin)
Za sebe kažu da su Instrumental Riff Worship Rock, prosvirali su cijelu ovu jadnu državu, a nakon prve europske turneje vraćaju se u Zagreb kao dio ove kombinacije. Iza sebe imaju album "Drone Hunter" kojega svriraju ovom prilikom, a možda i pokoju novu.

RECTAL DESTROYER
(Varaždin)
Agro-core trio. Veseli momci koji pjevaju o poljoprivredi, legalizaciji (bespravno sagrađenih objekata) i obrađuju Mejaše. Nastali prije svega godinu dana, a izdali su dva demo albuma "Privreda i društvo" i "Korov". U lokalnim krugovima su na glasu kao bend za dobru feštu, a ovo im je prvi nastup u Zagrebu.

HRMÜLJA (Ludbreg)
Ljuti stoner/doom. Nastali prije godinu dana i još nemaju nikakve snimke, ali imaju nekoliko koncerata po lokalnim klubovima i festivalima i prvi puta u Zagrebu i Attacku.

Od 21h, Koncert 21.30h, Ulaz minimalna donacija 25 kn
(Z.D.)

7. 1. 2015.
Marketing
marketing
Tražiš Posao?
Ponuda
Poslova!

jooble